Cursuri de calificare

Organizăm cursuri în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria troleibuz/tramvai.
Cursul este gratuit pentru cei care se angajează în cadrul Societății de Transport Public Timișoara în vederea obținerii permisului de conducere, iar după terminarea cursului vor lucra în meseria de conducător de tramvai sau troleibuz.
Cursanții vor fi angajați în cadrul Societății ca muncitori necalificați, pe durata cursului.
Cei care doresc să urmeze cursul contra cost (să suporte cheltuielile de școlarizare) trebuie să achite următoarele taxe:
- Conducător tramvai/troleibuz: 4641 lei/persoană.
* Sau numai pentru una dintre categoriile:
- Conducător tramvai: 2380 lei/persoană.
- Conducător troleibuz: 2261 lei/persoană.
• CONDIȚII:
Apt din punct de vedere medical
Apt din punct de vedere psihologic
Vârsta minimă: 24 ani fără trei luni
Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracțiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002
cu excepția cazurilor când a intervenit una din situațiile prevăzute la art.116 alin (1).
Cursanţii vor avea un venit de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale.
Informații și relații suplimentare legate de organizarea si desfășurarea cursului se pot obține la școala de formare profesională sau la numărul de telefon 0799 301 486.

Angajari

Vino să faci parte din echipa S.T.P.T.!
Dacă ești o persoană activă și ambițioasă, dornică să activeze în domeniul transportului public local, atunci te așteptăm în echipa Societăţii de Transport Public Timişoara. Avem nevoie de tine în echipa noastră!
În perioada următoare, S.T.P.T. angajează mecanici și electricieni.
S.T.P.T. te așteaptă pe B-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea de angajare şi CV-ul, sau online pe angajari@stpt.ro.
Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0356 803 713.

Angajari

Vino să faci parte din echipa S.T.P.T.!
Dacă ești o persoană activă și ambițioasă, dornică să activeze în domeniul transportului public local, atunci te așteptăm în echipa Societăţii de Transport Public Timişoara. Avem nevoie de tine în echipa noastră!
Pentru că ne dorim să avem o colaborare cât mai lungă și productivă, iată ce îți oferim:
UN PACHET SALARIAL ATRACTIV – îți propunem un salariu atractiv, pentru că ne dorim ca munca ta să fie răsplătită cum se cuvine, iar colaborarea noastră să fie una benefică.  Salariu de bază pentru conducătorii de tramvai este de 3750 lei, pentru conducătorii de troleibuz și autobuz 3950 lei. La acest salariu se adaugă: * sporul de vechime care, in funcție de vechime, poate ajunge până la 25% din salariul de bază,
*sporul de fidelitate care se acordă la angajare și este in cuantum de 10% din salariul de bază. In cazul în care doritorii nu sunt posesori de permis categoria D/TB/TV, S.T.P.T. oferă cursuri gratuite prin intermediul şcolii de formare profesionale, cursanţii urmând să aibă un venit de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale;
UN MEDIU DE LUCRU PLĂCUT ȘI DINAMIC – suntem o echipă experimentată și dornică de socializare, astfel că mediul de lucru este unul cât se poate de plăcut pentru toți membrii echipei;
POSIBILITĂȚI DE AFIRMARE – luăm în considerare ideile tale referitoare la activitatea S.T.P.T., deoarece dorim să oferim servicii cât mai bune la nivelul transportului public local;
PROFESIONALISM ȘI CALITATE – conducerea S.T.P.T. pune accentul pe profesionalism și pe calitate, acestea fiind două calități pe care sperăm să le ai și tu în momentul în care te alături echipei noastre.
Te aşteptăm alături de noi!
Condiţiile necesare pentru angajare:
- vârsta minimă de 24 ani
- studii medii sau superioare
- domiciliu stabil în raza judetului Timiş (pentru persoanele care nu locuiesc în Timișoara deplasarea spre/de la locul de muncă se face pe cont propriu)
- permis de conducere categoria D/TB/TV
- certificat de pregătire profesională pentru conducător auto care efectuează transport rutier persoane (persoanele care nu dețin certificat de pregătire profesională pentru postul de conducător auto îl pot obține în cadrul societății prin efectuarea unui curs)
- cazier judiciar + auto
- apt medical pentru ocuparea postului conducător autobuz, troleibuz şi tramvai
Dacă îndeplineşti toate aceste condiţii te aşteptăm la sediul S.T.P.T. de pe B-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea şi CV-ul, sau online pe angajari@stpt.ro.
Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane (telefon: 0356 803 713) 

Designed with ‌

Offline Website Builder