STP Timișoara Forum: Autobuzele Mercedes Conecto C - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (17 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Autobuzele Mercedes Conecto C Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#61 Useril este offline   Viktor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4.683
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 22 aprilie 2009 - 21:15

Vezi postareaalecs, la 22 Apr 2009, 22:10, a spus:

Si pe jos ajugeam mai repede...


Pai de ce nu ati luoato la pas si terminati povestea.
Cred ca ajunge ca deja este off-topic cu ceea ce sa intamplat zilele trecute.
Sa revenim la discutia topicului.
0

#62 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.743
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 22 aprilie 2009 - 23:03

Conecto'urile au totusi niste ani in spate deja. Garantia nu cred ca mai exista, prin urmare "lucru manual". La halul in care scartaie cred ca sabotii de frana s-au dus demult, si fonduri din parti.

Da, solutia corecta era sa se retraga in garaj sau sa cheme o echipa de interventie, dar uneori e preferabil sa-ti rezolvi problemele singur.
0

#63 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.170
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 23 aprilie 2009 - 09:48

In cutia de deasupra soferului sunt mai multe sigurante automate (practic acolo sunt centralizate toate circuitele). Daca soferul a cuplat la loc o siguranta sarita nu vad sensul sa mai cheme vre-o interventie.
0

#64 Useril este offline   alecs 

  • Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3.145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 23 aprilie 2009 - 11:56

Da dar nici sa tina un autobuz intreg aproape jumatate de ora, pana se plimba el pe acolo...
0

#65 Useril este offline   Vali 

  • Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1.419
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 23 aprilie 2009 - 13:10

Autobuzele sunt foarte bune de cand is nu prea au fost implicate in accidente foarte grave doar cateva zgarieturi si mici tamponari am dreptate? :rolleyes:
0

#66 Useril este offline   Viktor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4.683
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 23 aprilie 2009 - 14:26

Inafar ca scartie, zdrangane si curatenia lasa de dorit sunt ok.
0

#67 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.304
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 23 aprilie 2009 - 20:25

Vezi postareaalecs, la 23 Apr 2009, 12:56, a spus:

Da dar nici sa tina un autobuz intreg aproape jumatate de ora, pana se plimba el pe acolo...


Poate si-a dat seama mai tarziu care era problema defapt.
0

#68 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.170
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 18 august 2009 - 13:14

Poze de la momentul festiv prilejuit de darea in exploatare a autobuzelor Conecto:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Le-am pus cu scopul de a-i ajuta pe cseh_17 si Visor in proiectul lor.
0

#69 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.087
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 03 decembrie 2009 - 16:25

Poza e de paroasta calitate, insa exprima exact ceea ce vrau, si anume: nu mergea afisajul eletronic, mai exact nu era iluminat...

Din cate am inteles pe parcursul a muuultor discutii pe aceata tema, ele ar trebui sa se aprinda in momentul pornirii pozitiei...

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Imagine003.jpg

0

#70 Useril este offline   mariocretz 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 53
  • Inregistrat: 30 octombrie 09

Postat 03 decembrie 2009 - 18:38

ce v am zis eu? incet incet se scot afisajele si la autobuzle noi si trolebuzele noi nu numai la tramvaie ,o sa te urci in 14 de exemplu si trebuie sa sti unde te duce daca nu esti din oras ghinion!
0

#71 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.087
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 03 decembrie 2009 - 20:01

Aaaa, afisajul functiona, nuam nu era iluminat. La troleibuze nu se pune problema, iar tramvaie e alta poveste.
0

#72 Useril este offline   Viktor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4.683
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 03 decembrie 2009 - 20:07

Pentru lumina de la afisaj exista un buton separat. Acesta nu se aprinde o data cu pozitia. :lol:
@mariocretz Nu exagera. Si ce naiba ar putea face cu afisajele daca le dau jos? Foc de tabara sau ce?
0

#73 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 25 decembrie 2009 - 01:49

Nu stiu de ce va plangeti ca nu sunt luminate afisajele noaptea.
Tot ce trebuie facut sa fie luminate din nou este de schimbat un simplu si amarat de neon.
Daca ar fi avut Hannover nu ar fi avut probleme, poate pentru vitoarele autobuze conecto care le veti cumpara sa specificati ca doriti cu afisaj Hannover.
Nu o sa mai fie nevoie de buton special care sa aprinda afisaju si nici nu se vor aprinde o data cu pozitia .
Asa ca nu va mai plangeti si aduceti la cunostinta regiei sa schimbe neonu de la afisajele cu problema .

#74 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.170
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 25 decembrie 2009 - 11:53

Din pacate nu neonul e problema (poate doar in cateva cazuri). Problema e convertizorul, componenta electronica fabricata in Turcia si foarte putin fiabila. Unele au potut fi reparate prin schimbarea unor piese ce au putut fi gasite in comert, dar cele cu trafo. ars nu s-au putut rezolva.
0

#75 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 25 decembrie 2009 - 12:43

Am inteles dar la Timisoara vad ca nu sunt prea multe autobuze asa ca nu se poate face ca la Bucuresti.
Nu merge afisaju nu ieise masina in traseu, dar mai exista o varianta simpla si nu costa prea multi bani si timp.
Liperea unor foii A4 in parbriz cu linia si traseul respectiv .
Ceva de genu asta.

#76 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.170
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 25 decembrie 2009 - 12:47

Nu e asa grav. Afisajul functioneaza (flip-dots) si se vede bine ziua nefiind nevoie de iluminare. Noaptea nu se vede bine nici afisajul neiluminat, dar nici hartia A4. :rad_masa:
0

#77 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 25 decembrie 2009 - 12:56

Este chiar ciudat sa nu se vada hartia A4 noaptea :rad_masa: .
Ar trebuia sa se vada ca doar e lumina in salon si sar vedea, cel mult la Bucuresti se vede hartia A4 lipita pe parbriz .

#78 Useril este offline   AMD 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 299
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 25 decembrie 2009 - 18:51

afisajul stins se vede mai bine ca o foaie a4. punctele galbene au o culoare intensa care se vede bine
0

#79 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.087
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 27 decembrie 2009 - 21:17

Vezi postareazofei.2006, la 25 Dec 2009, 12:56, a spus:

Este chiar ciudat sa nu se vada hartia A4 noaptea :rad_masa: .
Ar trebuia sa se vada ca doar e lumina in salon si sar vedea, cel mult la Bucuresti se vede hartia A4 lipita pe parbriz .



Frate, aici suntem la Timisoara nu la Bucuresti... :lol: :angry:
Lasale naibii de A4, ca nu suntem la tara, e vorba de o problema care trebuie sa fie rezolvata(insa nu in stil romanesc) :mellow:
0

#80 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 28 decembrie 2009 - 01:00

Adica vrei sa zici ca astia de la Bucuresti sunt tarani, te inseli mai mai bine cu A4 decat sa iei reclamatii ca nu se vede linia sau sa tii masina in garaj .
Ce sa iti cer, logica e in vacanta .

Arata acest topic


  • (17 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi