Regia Autonoma de Transport Timisoara: Linia Expres 2 - Regia Autonoma de Transport Timisoara

Salt la continut

Imagine postata
  • (18 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 2 Evaluare topic: -----

#1 Useril este offline   gabibistrita 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 25 martie 2008 - 10:40

As vrea sa stiu daca Epresul 2 mai opreste pe calea Aradului in afara de Mall.
Cred ca a-ti putea face niste harti cu trasele mijloacelor de transport si eventual si statiile, dar pe care sa apara si celelalte strazi, si care sa fie actualizate
0

#2 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 25 martie 2008 - 11:07

De la Mall se incadreaza pe Calea Lipovei, deci nu are cum sa opreasca pe Calea Aradului, decat la intoarcere, la Poligrafie.
0

#3 Useril este offline   george88tm 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 22 septembrie 08

Postat 07 octombrie 2008 - 18:34

aveti idee in statia Stuparilor pt E2, de la ce ora decoleaza expresul? e o tablita afisata, dar is sick si nu ma pot misca sa o vad. Ma intereseaza in jur de 7
aprecieri
0

#4 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 5.956
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 08 octombrie 2008 - 17:31

Ai pe la 07:08 si la o7:23.
0

#5 Useril este offline   zlad 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 15 octombrie 09

Postat 16 octombrie 2009 - 07:38

va rog sa-mi spuna cineva orarul autobuzului E2, pe la cat opreste in statia de la mall ( pe aradului) ?
0

#6 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 octombrie 2009 - 09:29

Linia: E2 Sens:Gh.Domasnean - Stuparilor 2a
Statia Mall
Ora Minute
05 20
06 12 20 40
07 00 20 40
08 00 30
09 05 40
10 10 45
11 20 55
12 30
13 05 40
14 15 38
15 01 25 48
16 11 35
17 01 26 50
18 16 41
19 11 41
20 11 41 51
21 11 41
22 11 41
23 11 41
0

#7 Useril este offline   zlad 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 15 octombrie 09

Postat 16 octombrie 2009 - 19:50

mersi mult frate!
0

#8 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 octombrie 2009 - 19:58

N-ai de ce. :P
0

#9 Useril este offline   Bogdan14 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 16 august 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 noiembrie 2009 - 15:41

aveti cumva plecarile E2-ului de la Cluj? :coolspeak:
in sensul spre mall,si in zile nelucratoare.
multumesc. :blush:
0

#10 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 27 noiembrie 2009 - 17:57

E2, statia Cluj spre Complexul Studentesc, sambata si duminica:

Ora Minute
06 10 40
07 10 40
08 10 40
09 40
10 10 40
11 10 40
12 10 40
13 10 40
14 10 40
15 10 40
16 10 40
17 10 40
18 10
19 10 40
20 10 40
21 10 40
22 10 40
23 10 40
0

#11 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 14 decembrie 2009 - 23:36

Imi puteti spune plecarile E2ului de la AEM?
0

#12 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 15 decembrie 2009 - 00:07

Din pacate, din cauza unor probleme tehnice care nu tin de RATT, nu pot accesa Radfleet. Se poate accesa doar din VPN. Cand conexiunea va fi restabilita de cei de la RDS o sa pot sa va dau informatii ca pana acum. :coolspeak:
0

#13 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 15 decembrie 2009 - 17:06

Conexiunea a fost restabilita. Iata datele care te interesau:

Linia: E2 Sens:Gh.Domasnean - Stuparilor 2a

Gh.Domasnean


Ora Minute
05 00 52
06 00 20 40
07 00 20 40
08 10 45
09 20 50
10 25
11 00 35
12 10 45
13 20 55
14 18 41
15 05 28 51
16 15 41
17 06 30 56
18 21 51
19 21 51
20 21 31 51
21 21 51
22 21 51
23 21
0

#14 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 15 decembrie 2009 - 18:39

Multumesc!
0

#15 Useril este offline   Goldmember 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 191
  • Inregistrat: 10 decembrie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 iunie 2010 - 09:59

Am vazut alaltaieri dupa-amiaza 15.06.2010 un expes 2 oprit inainte de liniile de tramvai la Statia Cluj( sensul spre sp.judetean),multa lume si politie pe langa el,apoi acelasi autobuz era oprit in statia Cvartal Bv. Sudului cu politie si ziaristi care faceau poze,nu stiu ce s-a intamplat cu el,nu am vazut scris nicaieri.
0

#16 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 5.956
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 04 octombrie 2010 - 22:52

S-a mai introdus iarasi statia Divizia 9 Cavalerie (>P-ta Consiliul Europei)? Pentru ca azi a oprit autobuzul acolo, dar degeaba, nimeni urcand si coborand. Tabla cu programul nu este, ori este iar in teste statia ori soferul nu stia sigur, poate n-a mai fost pe E2 de cand cu prima testare a acestei statii? In Radfleet apare?
0

#17 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.553
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 octombrie 2010 - 23:15

Da, apare.
0

#18 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 5.956
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 04 octombrie 2010 - 23:27

Ok, inseamna ca a fost introdusa de-a binelea de data asta.:)
0

#19 Useril este offline   emilut 

  • Conducator Auto
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 1.969
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 05 octombrie 2010 - 19:48

N-aş crede să se fi reintrodus acea staţie în traseu. O explicaţie pt faptul că un autobuz a oprit acolo, ar fi aceea că linia
E2 a trecut la coloana 1, iar şoferii nu cunosc încă foarte bine traseul şi staţiile. Mai ales că mulţi dintre ei sunt nou angajaţi.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 05 octombrie 2010 - 19:48

0

#20 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 octombrie 2010 - 20:47

Acum totusi...un sofer sa nu stie bine statiile? Chiar si eu, care circul din an in Pasti stiu majoritatea statiilor de pe majoritatea traseelor de autobuz. Sa nu mai punem si OBC-ul care il au soferii in fata. Cum sa fie posibil ca un sofer sa nu stie statiile? Si mai mult decat atat, cine l-a distribuit acestei linii daca nu stie bine traseul?
0

Arata acest topic


  • (18 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi