Accidente Aici se vorbeste (+poze) despre accidente cu tramvaie.
Postat 25 martie 2008 - 08:48
E o mare pierdere
vagonu lui va fi tras de altu,era singura garnitura de wegmann pe linia lu 9
Cum sa nu se asigure soferu betonierei dai incolo de nenorociti ca zilnic trec pe sina de tramvai si era doar o chestiune de timp pana se va produce un accident :evil:
Cum sa nu se asigure soferu betonierei dai incolo de nenorociti ca zilnic trec pe sina de tramvai si era doar o chestiune de timp pana se va produce un accident :evil:
Postat 25 martie 2008 - 09:54
Florin.B RATT a spus:
Betoniera rula pe portiunea de drum inchisa pentru restul vehiculelor.
Nu prea cred. Adica nu prea vad cum. Cand am vazut-o eu, betoniera era pe partea pe care se circula in doua sensuri, pe sensul inspre AEM, acolo unde era tramvaiul. Daca era pe partea inchisa pentru restul vehiculelor, acolo unde nu este asfalt, nu prea vad cum ar fi putut sa acroseze tramvaiul.
Postat 25 martie 2008 - 10:21
Florin.B RATT a spus:
Asa reiese din reportajul prezentat la TV. (betoniera rula pe contra-sens)
Sensul AEM-Judetean care e inchis circulatiei. Doar masinile din santier merg pe acolo.
Sensul AEM-Judetean care e inchis circulatiei. Doar masinile din santier merg pe acolo.
Hai sa nu ne incredem in ce vedem la TV
Postat 25 martie 2008 - 15:22
Pot presupune că regia are poze de la locul accidentului.. fie şi obţinute de la terţi.
Se pot pune pe site, la secţiunea poze? Aşa, de chestie, să rămână cu valoare documentară
Se pot pune pe site, la secţiunea poze? Aşa, de chestie, să rămână cu valoare documentară
CITAT
În viziunea noastră transportul în comun de calitate, este transportul pentru care un client care a plătit, este multumit că nu a pierdut timp [1], nu a facut eforturi fizice [2], nu a avut evenimente neplăcute [3], nu a avut riscuri pentru sănătatea sau bunurile sale [4], a ajuns unde a dorit [5] iar transportul s-a făcut fară a polua mediul înconjurător [6] şi a contribuit la aspectul civilizat al oraşului [7].
Hm.
Postat 25 martie 2008 - 15:26

Administrare Forum

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla