Regia Autonoma de Transport Timisoara: PC Games & Software - Regia Autonoma de Transport Timisoara

Salt la continut

NOU! Am reusit recuperarea postarilor din vechea cafenea. Topicele importante au fost restaurate si contopite cu cele noi deschise.
  • (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PC Games & Software Simulatoare, jocuri, programe noi

#101 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 ianuarie 2010 - 14:39

Vezi postareacseh_17, la 4 Jan 2010, 23:33, a spus:

Deci stai, un pic. Exista un pic de diferenta intre un obiect de decor (exemplul de fata), o cutie desenata, la care ii zici ca e vehicul (cazul de fata in cazul in care m-am inselat mai inainte), si un tramvai/ tren facut calumea (cazul nostru).


cseh, pe pagina care a postat-o viktor este in partea de sus un link de download a unei arhive. o deschizi pe aia, deschizi pack-ul din arhiva, intri la objekte, dupa la fahrzeuge, si la martin f. Acolo sunt doua foldere cu Hansa. Cred ca sunt obiecte, insa de ce la texturi apare si o imagine cu interiorul tramvaiului? Si pe langa asta, mai este o poza, facuta pe o ruta de-a lui in care apare un tramvai controlat prin cabview si care seamana destul de mult cu o Hansa in interior...crezi ca ar putea fi totusi un tramvai facut mai la repezeala (care mie imi e foarte bun si asa <_< )? Faza e ca au extensia .l3dgrp care nu stiu ce e...

EDIT: Extensia aceea e de la alt joc, LokSimulator... :) Nu s-ar putea face o conversie pentru Trainz?
0

#102 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.674
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 ianuarie 2010 - 16:44

Da am vazut, asta explica calitatea. Converie nu, nici macar de editat nu merge, fiind facut cu un program, iar texturile in paint.
0

#103 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 ianuarie 2010 - 17:40

Si nu v-ati putea "folosi" deloc de acel obiect? <_< Nu stiu, macar sa-i luati "cutia" la care sa ii mai faceti cateva modificari...

Iar pentru ce nu stiti, ati incercat sa scrieti si pe forumul Auran si tot nu s-a gasit nimeni sa va ajute...? Stiu ca acolo erau multi care deobicei te ajutau cand nu stiai ceva...
0

#104 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 06 ianuarie 2010 - 00:45

Vezi postareaNDY, la 4 Jan 2010, 19:00, a spus:

P.S.: Asa de curiozitate, cum se pot face articulatiile la o Hansa de exemplu? Stiu ca Trainz avea tramvaie articulate, insa pe GT4 si GT6, care erau compuse din partea din fata, articulatie (separat) si partea de dupa articulatie. Se pot face vagoane articulate din doar 2 "parti"?


Exista ceea ce spui tu, tatra Kt4d, are aceeas configuratie ca sa zic asa, nu are boghiu la mijloc, deci inafara de problema cu skinul si convertirea pentru TRS altele nu vad.
0

#105 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.674
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 ianuarie 2010 - 15:49

Convertirea nu ar merge... Ar trebui reproiectat de la inceput. De ce?

Acest hansa este mai mult o cutie cu un skin. Iar noua ne trebe ceva 3D.
0

#106 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 06 ianuarie 2010 - 19:48

Vezi postareacseh_17, la 6 Jan 2010, 15:49, a spus:

Convertirea nu ar merge... Ar trebui reproiectat de la inceput. De ce?

Acest hansa este mai mult o cutie cu un skin. Iar noua ne trebe ceva 3D.



Eu ma refer la ceea ce facem noi, vagonul facut de noi, el se poate face exact cum am specificat, din 2 segmente separate care se cupleaza in TRS.
0

#107 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 08 ianuarie 2010 - 02:37

Mai lasati naibi simulatoarele astea de trenuri, tramvaie, metrou, etc.

Jucati si voi jocuri adevarate ca am jucat si eu MTS, TRS, da ma plictisesc foarte repede.

Vas sugera sa incercati Call Of Duty 4 - Modern Warfare 2

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata .

Sa nu o luati in nume de rau dar mai schimbati si voi tipul de game .

#108 Useril este offline   caius 

  • Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 08 ianuarie 2010 - 15:17

Fiecare cu gusturile lui... :) Daca mie nu-mi plac genul asta de jocuri (Call of Duty s.a.), care-i problema? Nu poti spune ca Trainz e chiar joc de copilas de gradinita. Parerea mea, fiecare joaca ce-i place. Pentru asta sunt jocurile, sa te distrezi. :P
0

#109 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.674
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 08 ianuarie 2010 - 16:48

In legatura cu Call of Duty MF2 , cine se gandeste sa-l joace, il informez ca nu are nici un sens si logica daca nu termina inainte MF1. :)

Ambele jocuri de nota 10*
0

#110 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 ianuarie 2010 - 18:36

Vezi postareazofei.2006, la 8 Jan 2010, 02:37, a spus:

Mai lasati naibi simulatoarele astea de trenuri, tramvaie, metrou, etc.


Sincer puteai sa te exprimi mai frumos, fiecare cu gusturile lui, dupa cum spunea cineva mai sus, si cred ca toti jucam si altceva decat simulatoare, eu unul nu ma pot despartii de Crossfire, dar fiind un forum mai mult despre transportul in comun e logic sa vezi mai multe simulatoare legate de chestia asta, nu te opreste nimeni sa postezi si alte jocuri, ca doar topicul e liber la aproape orice joc.
0

#111 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 ianuarie 2010 - 19:04

Vezi postareazofei.2006, la 8 Jan 2010, 02:37, a spus:

Mai lasati naibi simulatoarele astea de trenuri, tramvaie, metrou, etc.

Jucati si voi jocuri adevarate ca am jucat si eu MTS, TRS, da ma plictisesc foarte repede.

Vas sugera sa incercati Call Of Duty 4 - Modern Warfare 2

Sa nu o luati in nume de rau dar mai schimbati si voi tipul de game .


Da' de ce nu "lasi tu naibii" jocurile gen COD, ca si eu "ma plictisesc foarte repede de ele"... :) Crezi ca numai ce joci tu e "joc adevarat"? Chiar nu imi place tipul acesta de snobism, mai ales cand ne si ataci fara niciun motiv...Chiar nu te-ai obisnuit ca oamenii au gusturile lor, care in general nu coincid cu ale tale...?

Aceasta postare a fost editata de NDY: 08 ianuarie 2010 - 19:05

0

#112 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.674
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 08 ianuarie 2010 - 19:15

Va rog sa incheiati ACUM aceasta discutie, in caz contrarse inpart avertizari!
0

#113 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 16.559
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 08 ianuarie 2010 - 20:59

Din pacate "Call Of Duty 4 - Modern Warfare 2" are cerinte de sistem destul de ridicate, deci nu se preteaza a fi jucat pe orice PC. Sa nu uitam ca doar pe HDD e nevoie de un spatiu de mai bine de 12 GB. <_<

Cui ii place stilul GTA, dar e si fan WW2 ii recomand "The Saboteur". Actiunea se petrece in al doilea razboi mondial, in Parisul ocupat de nemti. E, dupa parerea mea, cu muuuult mai bun decat oricare GTA. <_< Aveti la dispozitie, bineinteles, arme si vehicule specifice acelei perioade.
0

#114 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 ianuarie 2010 - 22:11

Il voi incerca si eu cand voi avea timp, multumesc D-le Florin <_<

Apropo de simulatoare...am incercat si eu City Bus Simulator 2010 New York si vreau sa spun ca este o diferenta enorma intre trailer si jocul propriu zis. Daca in trailer crezi ca este "the ultimate game" in acest domeniu, cand il joci iti schimbi destul de radical parerea...

Ai un singur tip de autobuz, o strada principala pe care sa mergi + cateva laturalnice, oricum, putin fata de ce ma asteptam, o multime de controale, am stat foarte mult timp sa vad pe ce trebuie sa apas la momente specifice ale jocului (nici un tutorial, absolut niciun indiciu de ce trebuie facut in plansa respectiva). Daca vreti mai multe detalii, vi le voi spune, insa n-am considerat ca este necesar sa afisez toate minusurile care le-am constatat.

L-a mai jucat cineva? Ce parere aveti despre el?
0

#115 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 5.956
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 08 ianuarie 2010 - 23:08

NDY, sunt interesat de acel joc, nu am auzit niciodata de el.
Daca poti, pune cateva screenshoturi cu autobuzu, statie, strada. <_< Multumesc!

In legatura cu parerea proasta despre Trainz Railroad Simulator si discutiile despre joc mi-au facut greata.
Acest joc, care pentru multi pare pueril <_< este de o realitate incredibila si ma bucur ca majoritatea admira acest joc, chiar multi care nu sunt interesati de trenuri. Jocul nu numi iti ofera misiuni / plimbari cu trenul de care "te plictisesti", ci poti crea din realitate exact ce vrei, fara program de grafica complicat. E chiar simplu sa redai o mica parte din Romania in acest joc, nu ma refer doar la aranjarea liniilor de tren, ci multimea obiectelor. Mai mult, au fost introduse tramvaie, troleibuze si autobuze care pot fi conduse!

Numai copii se plictisesc repede de astfel de jocuri in care poti crea din imaginatie sau din realitate... Doar copii prefera sa impuste, sa lupte la nesfarsire de parca din asa ceva nu te plictisesti mai repede ca doar apesi ca obsedatu' numa doua butoane incontinuu...


NDY, sunt tare curios de acel joc. Multumesc!
0

#116 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 ianuarie 2010 - 23:26

Poze poti sa vezi aici. Acela este autobuzul. M-am mai uitat pe site-ul lor si am vazut ca iti poti pune autobuzul DesignX ca si addon.

OK, partile bune ale jocului: poti deschide/inchide usile, calatorii sunt animati, intra, valideaza/platesc biletul, ai o groaza de comenzi ca sofer, poti sa te plimbi liber prin autobuz, ploaia este reala, stergatoarele functioneaza ca in realitate, ai 3 moduri de joc: free ride, mission si ceva gen story mode.

Partea proasta este ca eu am 4GB RAM, detaliile sunt pe low si uneori merge sacadat, de cateva ori chiar mi s-a blocat jocul. Nu stiu ce requirements are jocul...si cum am zis, orasul este mic, ai doar un singur autobuz, si este relativ plicticos dupa o vreme, mergand dintr-un capat al strazii in celalalt (cam asa se rezuma majoritatea misiunilor). Daca ceva nu faci bine, nu iti zice nimic, doar dupa vreo jumate de ora dupa ce te chinui iti zice ca mission failed, iar tu nu stii de ce...in-game help nimic, apesi pe toate butoanele asteptand sa se intample ceva ca sa afli ce ai de facut apoi...(bineinteles, daca uiti ce "trebuie" sa faci, treaba ta, nu poti sa reauzi instructiunile...). Se lauda ca fizica este realista, insa mie nu mi se pare cine stie ce, de multe ori treci la o distanta de 1-2m de un obiect si, nu stiu cum, il agati cu autobuzul...Orasul este foarte limitat. Stradutele acelea care deriva din cea principala se termina dupa cativa metri, uneori ai semn ca nu te lasa sa treci, alteori pur si simplu de izbesti de un zid invizibil...

Cam astea ar fi...eu zic ca merita sa incerci sa il joci, e fain pana la un punct <_<
0

#117 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 09 ianuarie 2010 - 00:42

Vezi postareaNDY, la 8 Jan 2010, 22:11, a spus:

Ai un singur tip de autobuz


Pai MTA din New York nu prea are un parc de autobuze asa difers ca cele din orasele Europene, oricum daca mai vrei autobuze parca era un site cu asa ceva, dar nu mai stiu cum se cheama.
0

#118 Guest_zofei.2006_*

  • Grup: Guests

Postat 09 ianuarie 2010 - 01:32

Vezi postareaVisor, la 8 Jan 2010, 23:08, a spus:

Numai copii se plictisesc repede de astfel de jocuri in care poti crea din imaginatie sau din realitate... Doar copii prefera sa impuste, sa lupte la nesfarsire de parca din asa ceva nu te plictisesti mai repede ca doar apesi ca obsedatu' numa doua butoane incontinuu...



Nici macar nu lai jucat si zici ca apesi 2 butoane incontinuu, e mult mai greu decat simulatoarele de tren.
La alea in afara ca trebuie sa mentii o anumita viteza nu prea ai ce face si la infinit acelasi peisaje.
Nici macar versiunea din 2010 nu mi se pare interesanta, inca nu sunt realiste mai trebuie lucrate mult la ele.
O sa fie interesante cand o sa se ocupe de ele niste firme cunoscute care dispun de bugeturi grase cum ar fi UBISOFT, atata timp cat sunt de firme fantoma nu prea au priza .

#119 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.674
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 09 ianuarie 2010 - 09:36

In legatura cu simulatorul de autobuze.

L-am luat ,si la mine la 1.50 GB RAM, si la G-force7600 mergea chiar bine. Insa autobuzul, chiar avand multe comenzi este banal. Cum zicea si colegu' la 1-2 metri de obiect il agati. In cazul unei coliziuni, nu esti blocat sau ceva, ci esti inpins cu viteza in directia opusa. Daca ai norocul sa fii prins intre 2 obiecte numia scapi. Lipseste cu desavarsire harta. Nu ai semnalizare evidenta a obiectelor, si a scenarilor.
0

#120 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.173
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 09 ianuarie 2010 - 23:58

Vezi postareazofei.2006, la 9 Jan 2010, 01:32, a spus:

Nici macar nu lai jucat si zici ca apesi 2 butoane incontinuu, e mult mai greu decat simulatoarele de tren.
La alea in afara ca trebuie sa mentii o anumita viteza nu prea ai ce face si la infinit acelasi peisaje.
Nici macar versiunea din 2010 nu mi se pare interesanta, inca nu sunt realiste mai trebuie lucrate mult la ele.
O sa fie interesante cand o sa se ocupe de ele niste firme cunoscute care dispun de bugeturi grase cum ar fi UBISOFT, atata timp cat sunt de firme fantoma nu prea au priza .


Cred ca la un simulator de tren ai muuult mai multe de facut decat sa mentii viteza... :coolpics: Crede-ma, in Trainz, in CabMode, trebuie sa apesi pe minim 5-6 taste pentru a putea pleca... Simulatorul este realitatea transpusa intr-un joc. Deci ce faci cu trenul in realitate, faci si in joc.
Auran nu e firma fantoma, uita-te de curiozitate pe site-ul lor sa vezi ce jocuri au mai facut ;)
Nu sunt realiste? Mie chiar mi se par...

Vezi postareacseh_17, la 9 Jan 2010, 09:36, a spus:

In legatura cu simulatorul de autobuze.

L-am luat ,si la mine la 1.50 GB RAM, si la G-force7600 mergea chiar bine. Insa autobuzul, chiar avand multe comenzi este banal. Cum zicea si colegu' la 1-2 metri de obiect il agati. In cazul unei coliziuni, nu esti blocat sau ceva, ci esti inpins cu viteza in directia opusa. Daca ai norocul sa fii prins intre 2 obiecte numia scapi. Lipseste cu desavarsire harta. Nu ai semnalizare evidenta a obiectelor, si a scenarilor.


Ciudat, nu inteleg atunci de ce mie nu imi merge cum ar trebui.
Ai dreptate, am uitat de faza cu blocatul :lol: am ramas blocat cu lateralul intr-un stalp. Am coborat din autobuz, am "impins" cu personajul, nimic. Am urcat inapoi in autobuz, si culmea, era deblocat. :(
Harta este, trebuie sa iti setezi tasta din options/controls. Nu cred ca e setata initial.
0

Arata acest topic


  • (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi