STP Timișoara Forum: Parerea ta despre portalul TPLTM.ro - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (4 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Parerea ta despre portalul TPLTM.ro Sugestii si pareri, idei pentru imbunatatirea portalului

#1 Useril este offline   AndPa 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 11 octombrie 2011 - 20:42

Cu toate ca portalul nu este al RATT, am deschis acest topic in care fiecare sa-si dea cu parerea sau sa spuna ce-i place si ce nu la acest portal.
Edit by Florin.B RATT
______________________________________________________________________________
:)




Vezi postareaRelatii Publice RATT, la 11 octombrie 2011 - 09:36, a spus:

Avem butoane faine, da, da!
Şi am mai văzut că au ales fotografii făcute de voi pentru portalul cu rutele RATT. Felicitări!

Mda...si functioneaza la fix....
Am dat adresa mea...si am gasit 0 statii...
Click pe TRAM...si vad harta google pentru Timisoara.
Click pe TROLLEY...si vad harta google pentru Timisoara.
Click pe BUS...si vad harta google pentru Timisoara.
Click pe STATIONS si in cele din urma apar statiile pe harta google pentru Timisoara. Doar ca fac zoom-in pe sagului si vad ca statia de autobuz Bulevardul Dambovita retur este intre Rusu Sirianu si Ciprian Porumbescu, statia Bulevardul Dambovita este intre Glad si Rusu Sirianu...
Click pe ROUTES...si vad, din nou, harta google pentru Timisoara.

Acum pe bune, mi se pare putin probabil ca un utilizator care vrea sa ajunga la Piata Aurora sa stie sa caute dupa statia Transilvania.
Ideea este frumoasa, pacat de realizarea anuntata cu surle si trambite. Si ar fi fost excelenta daca ar fi stiut sa calculeze si rute bazate pe adesa de start si adresa de stop.

Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 12 octombrie 2011 - 08:23

0

#2 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.425
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 11 octombrie 2011 - 20:57

Eu am calcat direct in inima prin Lidia, Padurea Verde. Dupa aprox. 10 (ZECE) minute de gandire mi-a dat o erroare ciudata!

Deci i-am dat chicsu. E clar ca este o ruta greu de calcualt, variantele fiind eterne! Deci tin sa cred ca algoritmul are slabiciuni!
0

#3 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.854
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 12 octombrie 2011 - 01:13

Vezi postareaAndPa, la 11 octombrie 2011 - 20:42, a spus:

Am dat adresa mea...si am gasit 0 statii...

Acum pe bune, mi se pare putin probabil ca un utilizator care vrea sa ajunga la Piata Aurora sa stie sa caute dupa statia Transilvania.
Ideea este frumoasa, pacat de realizarea anuntata cu surle si trambite. Si ar fi fost excelenta daca ar fi stiut sa calculeze si rute bazate pe adesa de start si adresa de stop.

Eu am cautat dupa Str. Transilvania si mi-a gasit toate mijloacele de transport pe o raza de ~10 minute de mers pe jos (Tv7 & 9, Bus3, 33, E7, E5, E8, M36).

Zici tu bine, era fain daca puteam efectua cautarea dupa numele strazii de pornire si de ajungere ... iar softul calcula toate variantele folosind vehiculele disponibile pe raza strazilor respective. In forma actuala in care trebuie sa spui tu care-i statia finala e cam degeaba.
0

#4 Userul este online   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 27.040
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 octombrie 2011 - 08:17

1. Animatia flash de pe prima pagina nu ruleaza in Opera (apare doar simbolul de incarcare al animatiei.

Imagine atasata: tpltm.jpg
0

#5 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.425
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 octombrie 2011 - 14:39

Infirm! Mie imi merge Opera 11.53
0

#6 Userul este online   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 27.040
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 octombrie 2011 - 16:34

Si totusi....

Imagine atasata: tpltm2.jpg

Am instalata si cea mai noua versiune a FlashPlayer de la Adobe.
Am testat acest lucru pe cel putin patru PC-uri cu Opera. Pe toate era la fel.
Pe ultima versiune a Safari ruleaza ok.
0

#7 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 octombrie 2011 - 17:15

Si la mine pe Google Chrome 14.08 merge . E o problema strict Opera .
0

#8 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.425
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 octombrie 2011 - 19:16

Deci ca sa nu vorbesc aberatii... Erau 3 imagini cu autobuze. 1.cel facut de dvs. cu articulatele, si 2 ale lui dAimon.
0

#9 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.189
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 12 octombrie 2011 - 19:47

Vezi postareacseh_17, la 12 octombrie 2011 - 19:16, a spus:

Deci ca sa nu vorbesc aberatii... Erau 3 imagini cu autobuze. 1.cel facut de dvs. cu articulatele, si 2 ale lui dAimon.

Atat timp cat trebuie sa stim numele statiei ca sa stabilim o ruta...este doar o tocatura de bani europeni..pe care trebuia sa ii ia cineva...cu dedicatie. Utilitatea este foarte redusa...cati oameni stiu din minte numele statiei din vecinatea locului unde se afla ei?
0

#10 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.425
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 octombrie 2011 - 12:14

Siteul celor de la BKV, face acelasi lucru... Calculand cat ai de mers pe jos si tot ce trebe!
0

#11 Useril este offline   AndPa 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 14 octombrie 2011 - 19:49

Astazi, cel putin mie in IE8 nu-mi mai merge deloc. In schimb, in Firefox 7 functioneaza ceva mai bine - adica pot sa vad liniile de la tramvaie, trolee si autobuze. Totusi, nu pot sa gasesc statii din apropierea adresei mele. Si nici ruta intre statia Strada Timis si statia Transilvania (adica de pe Gheorghe Lazar pana la piata Aurora) nu-mi calculeaza.
Acum, in legatura cu relatia dintre RATT si portal putem ajunge la aceeasi discutie ca cea despre includerea logo-ului RATT in aplicatia android. Argumentele erau de genul "daca apare sigla => RATT sprijina aplicatia => RATT ar trebui sa-si asume raspundere; RATT nu-si asuma raspundere => aplicatia nu are sigla RATT". In argumentatia de mai sus, daca schimbi sigla RATT cu link-ul de pe pagina RATT si aplicatia android cu portatul respectiv dai tot peste un rationament logic valid...
0

#12 Userul este online   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 27.040
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 14 octombrie 2011 - 20:04

Pe pagina noastra avem link si catre pagina aeroportului sau catre T-park, asta nu inseamna ca suntem raspunzatori de intarzierea avioanelor sau de faptul ca cineva a fost amendat de cei de la Telpark. :coolspeak:
P.S. Pe portal nu apare sigla RATT la fel si in aplicatia pentru Android. Nu poti sa-ti pui sigla pe un lucru pe care nu l-ai produs/realizat tu si daca nu l-ai realizat tu, nu ai nicio raspundere pentru modul in care functioneaza acesta.
0

#13 Useril este offline   AndPa 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 14 octombrie 2011 - 20:09

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 14 octombrie 2011 - 20:04, a spus:

Pe pagina noastra avem link si catre pagina aeroportului sau catre T-park, asta nu inseamna ca suntem raspunzatori de intarzierea avioanelor sau de faptul ca cineva a fost amendat de cei de la Telpark. :coolspeak:

Atata tot ca linkurile respective apar in sectiunea numita "Links" cum este si firesc.
Link-ul catre portalul respectiv apare ca buton pe bara de sus, alaturi de alte butoane care sunt strict legate de RATT.
0

#14 Userul este online   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 27.040
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 14 octombrie 2011 - 20:11

Asa a fost cererea (initial acolo l-am plasat). Parerea generala a fost ca acolo era prea ascuns si lumea nu-l gasea usor. Repet: portalul nu este si nu a fost realizat de catre RATT.
0

#15 Useril este offline   AMD 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 300
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 14 octombrie 2011 - 23:16

ceva nu e in regula. am dat sa faca un traseu din cartan pe gh.lazar si uite ce a iesit:

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: traseu.jpg

0

#16 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.854
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 14 octombrie 2011 - 23:30

E .. excelent daca vrei sa vezi orasul! :rofl:
0

#17 Useril este offline   AndPa 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 15 octombrie 2011 - 17:46

Vezi postareaAMD, la 14 octombrie 2011 - 23:16, a spus:

ceva nu e in regula. am dat sa faca un traseu din cartan pe gh.lazar si uite ce a iesit:

Am numarat 3 linii expres si 4 linii normale (in masura in care se inteleg cifrele din imagine - din pacate la mine nu merge cautarea) - deci, costul total este mai mare decat pentru o cursa de taxi... iar ca timp, sa nu mai vorbim. In schimb, pentru un tur (turistic) al orasului, e chiar bine...
0

#18 Useril este offline   MihaiBalint 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15 aprilie 11
  • Sexul:masculin

Postat 16 octombrie 2011 - 15:46

Cu cine vorbesc sa iau si eu niste bani europeni pentru aplicatia mea de Android? Daca e pe 2 ani finantarea promit ca o fac sa mearga pe Symbian, IOS si Windows Phone. [/irony off] [/sadness on] [/frustrari ca_si_pana_acuma]
0

#19 Useril este offline   Wegmann 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.276
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 17 octombrie 2011 - 14:50

Mie nu mi-a returnat nici o informatie utila. Eventual nu merge pe Google Chrome.
0

#20 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 octombrie 2011 - 15:45

Google Chrome v.14.08.35 merge .

Faptul cu informatiile utile , e clar ca nu iti va furniza . Site-ul este un ... esec .
0

Arata acest topic


  • (4 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi