Emilut, in continuarea carei postari s-a vrut a fi primul tau reply din acest topic?

Ceva imi scapa...
Ideea acestui topic am avut-o mai de mult, atunci cand multi mi-ati sarit in cap. Dar e bine, totusi, ca in cele din urma v-ati desteptat si ati inteles ca indiferent care ar fi tema forumului, o limba si o gramatica curata sunt obligatorii

.
Referitor la un subiect mai vechi: multi spuneati ca soferii/vatmanii/etc. nu au scoala, sunt inculti, ca "doar de aia au ajuns soferi". Pai uitati-va atunci la Emilut, care desi face parte din aceasta categorie, scrie in cel mai corect mod cu putinta; mai corect decat multi care
inca sunt la liceu si ar trebui sa aiba lectiile "proaspete" in minte.
E trist ce se va alege cu generatia de astazi; forumul acesta reprezinta doar un procentaj infim din ceea ce este Romania. Si sa tinem cont ca se poate si mult mai rau decat e aici.
(am evitat sa mai dau exemple; cei in cauza se stiu, si cu acest prilej le sugerez sa mai puna mana pe o carte de romana - nu pentru a scrie pe un forum fara prea mari pretentii, ci pentru demnitatea lor, pentru modul in care vor fi vazuti in lume mai tarziu. Si
NU o spun cu rautate!).