Regia Autonoma de Transport Timisoara: Fosta linie 5 - Regia Autonoma de Transport Timisoara

Salt la continut

Imagine postata
  • (18 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fosta linie 5 Discutii despre linia 5 Evaluare topic: -----

#1 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 noiembrie 2009 - 21:27

Stie cineva ce s-a intamplat astazi prin Ronat pe linia lui 5? Am iesit la Amforei sa iau 4-le, si, surpriza, a venit 5-ul :coolspeak: . In sens opus a mai trecut unul, iar la Balta Verde am vazut o Hansa cu reclama la MedLife ca a mers normal pe linia lui 5...
0

#2 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 decembrie 2009 - 21:07

Lume, lume...am trait sa o vad si pe asta... :) Wegmann (3521) pe linia 5?? <_<
0

#3 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.772
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 decembrie 2009 - 21:17

Da, asa e :)

Imagine atasata: 3521.jpg
0

#4 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 decembrie 2009 - 21:23

Dar...cum de? Am inteles de la cativa membri ai forumului (parca) ca pe linia 5 nu circula tramvaie mai "noi" din cauza "peroanelor" statiilor...

Si inca un lucru mi-e neclar. Hansa pe 4 si 3521 pe 5...Hansele nu mai apartin depoului TI, iar 3521 nu apartine, din nou, depoului TI. Cum a fost posibil? :)
0

#5 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.630
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 18 decembrie 2009 - 08:57

Hansa nu a fost pe 4.. SAu imi scapa mie ceva? :P

Dar cu #3521 pe 5 chiar e ceva interesant... El partine depoului Dambovita, iar din cate stiu eu linia 5 apartine in totalitate depoului T.I... :(
0

#6 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 18 decembrie 2009 - 16:57

Ba a fost, si este si acuma (3463+3635)...
0

#7 Useril este offline   Viktor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4.682
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 18 decembrie 2009 - 21:00

Foarte ciudat. Unul din motivele pentru care a circulat a fost pentru ca a avut autocolante cu revolutia.
Se pare ca circulat mai repede un GT4 pe linia 5 decat credeam noi.
0

#8 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 decembrie 2009 - 01:36

Astazi a circula 2041 pe linia 5, fara vagon :msg-72: Ce s-a intamplat cu vagonul lui (3024) si de ce nu mai e pe 4?

Vad ca in fiecare saptamana mai dispare un tramvai cu vagon de pe 4 si apare un Duewag in schimb... :rad_masa:
0

#9 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.772
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 decembrie 2009 - 10:43

Si azi e tot pe linia 5.

Pe linia 4 avem: 2039, 2003, 3514, 2042, 3553
0

#10 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 decembrie 2009 - 13:06

Numai 5 tramvaie pe linia 4...?
0

#11 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.772
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 decembrie 2009 - 14:43

Azi, da.
0

#12 Useril este offline   alecs 

  • Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3.145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 26 decembrie 2009 - 14:58

Este si vacanta, si sarbatoare si weekend, si cred ca de aia.
0

#13 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 decembrie 2009 - 15:26

Probabil ca de aia. Bine macar ca toate au vagon :rad:
0

#14 Useril este offline   garcon 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 552
  • Inregistrat: 28 aprilie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 28 decembrie 2009 - 16:38

Acum cca. 45 de min. un Rathgeber de pe linia 5 (vagon motor, nu i-am retinut nr. de parc) venea pe Bd. Cetatii inspre Calea Torontalului. Nu avea calatori. Stie cineva ce s-a intamplat?
0

#15 Useril este offline   alex.alexus 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 10 mai 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 28 decembrie 2009 - 17:41

Vezi postareagarcon, la 28 Dec 2009, 16:38, a spus:

Acum cca. 45 de min. un Rathgeber de pe linia 5 (vagon motor, nu i-am retinut nr. de parc) venea pe Bd. Cetatii inspre Calea Torontalului. Nu avea calatori. Stie cineva ce s-a intamplat?



A deraiat 2518 la Madona.
0

#16 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 30 decembrie 2009 - 11:07

Vad ca nu s-a detaliat niciunde...Cum anume a deraiat 2518? Viteza prea mare/ceva pe sine/..? Statia Madona este ultima inainte de Balta Verde cum vii dinspre Ronat? 2518 are nevoie de vreo reparatie sau deja circula?
0

#17 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.630
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 30 decembrie 2009 - 11:30

N-are nimica, ieri am fost cu el...
Chiar mergea bine!
0

#18 Useril este offline   garcon 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 552
  • Inregistrat: 28 aprilie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 30 decembrie 2009 - 14:59

Vezi postareaNDY, la 30 Dec 2009, 11:07, a spus:

Statia Madona este ultima inainte de Balta Verde cum vii dinspre Ronat?


Statia Madona este a 3-a de la Balta Verde inspre Ronat. Este singura care mai are alveola de intalnire. (asa se numeste portiunea de linie dubla unde se pot intalni doua tramvaie ce merg in sensuri opuse pe o linie simpla?)
0

#19 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 decembrie 2009 - 00:07

Vezi postareacseh_17, la 30 Dec 2009, 11:30, a spus:

N-are nimica, ieri am fost cu el...
Chiar mergea bine!


L-am vazut si eu azi.

garcon, multumesc de lamurire :unsure:
0

#20 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.630
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 26 februarie 2010 - 19:45

Odata cu aceasta schimbare de traseu al liniei 5 se vor schimba putin si timpii. Domnu' Florin, nu puteti propunemai sus ca in loc de afisarea total non-sens deacuma sa se treaca (asa cum bine zicea si garcon la afisarea exacta a timpilor cand soseste 5-ul? Asta macar pe portiunea Balta Verde- Ronat.

Oamenii ar stii sa-si faca un program exact!
0

Arata acest topic


  • (18 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi