Regia Autonoma de Transport Timisoara: Ce afiseaza validatorul - Regia Autonoma de Transport Timisoara

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Ce afiseaza validatorul (imagini si animatii)

#1 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 decembrie 2008 - 23:18

Cateva imagini cu afisajul validatorului:

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Buton_apasat_informatii_card.png
  • Imagine atasata: buton_proprie_raspundere_apasat.png
  • Imagine atasata: car_deja_validat_2_persoane.png
  • Imagine atasata: card_invalid_credit_insuficient.png
  • Imagine atasata: card_validat_multiplu.png
  • Imagine atasata: cardvalidat.png
  • Imagine atasata: decizie_controlor.png
  • Imagine atasata: Informatii_card_calator2.png
  • Imagine atasata: Informatii_card_calator.png
  • Imagine atasata: meniu_acces_retragere___configurare_ruta.png
  • Imagine atasata: meniu_acces_retragere.png
  • Imagine atasata: meniu_cntrol.png
  • Imagine atasata: meniu_comercial.png
  • Imagine atasata: meniu_configurare_parametrii_de_sistem.png
  • Imagine atasata: meniu_configurare_ruta.png
  • Imagine atasata: meniu_garaj.png
  • Imagine atasata: meniu_idle.png
  • Imagine atasata: meniu_introducere_pin.png
  • Imagine atasata: meniu_parametrii_tehnici__verificare_hardware.png
  • Imagine atasata: meniu_tehnic___verificare_retea.png
  • Imagine atasata: meniu_tehnician___raport_sistem.png
  • Imagine atasata: meniu_tehnician.png
  • Imagine atasata: meniu_transfer_de_fisier_2.png
  • Imagine atasata: meniu_transfer_de_fisiere.png
  • Imagine atasata: nr_maxim_validari_multiple.png
  • Imagine atasata: repetati_operatia___eroare_citire_card.png
  • Imagine atasata: validare_multipla.png
  • Imagine atasata: Validare_proprie_raspundere2.jpg
  • Imagine atasata: Validare_simpla.jpg
  • Imagine atasata: validator_25.11.2008_informatii_card.gif
  • Imagine atasata: validator_25.11.2008_proprie_raspundere.gif
  • Imagine atasata: validator_25.11.2008_validare_multipla.gif
  • Imagine atasata: validator_25.11.2008_validare_simpla.gif

0

#2 Useril este offline   alecs 

  • Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3.145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 05 decembrie 2008 - 23:38

asa,deci sa inteleg ca pot valida pentru 2 personae,sau?la acea faza cu <2> la validare.ce inseamna acces/retragere?si proprie raspundere?
0

#3 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 decembrie 2008 - 23:43

Trebuie citit tot ce a scris dl. Ballo (despre validare pe proprie raspundere sau validare multipla).
0

#4 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.707
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 decembrie 2008 - 11:08

Intrebarea mea este insa urmatoarea... pe unele din poze apare linia 12 vom mai avea asa ceva? :04:
0

#5 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 06 decembrie 2008 - 11:52

Pozele au caracter demonstrativ... Nu au legatura cu linii vechi, noi sau desfintate. :04:
0

#6 Useril este offline   caius 

  • Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 06 decembrie 2008 - 15:46

Pe linia 14 am vazut ca afisau si statiile! :04:

Aceasta postare a fost editata de caius: 06 decembrie 2008 - 15:46

0

#7 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 ianuarie 2009 - 11:12

Aveti aici prezentarea care ruleaza pe validatoare:

Imagine postata
0

#8 Useril este offline   caius 

  • Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 20 ianuarie 2009 - 15:22

Super! Totusi, am vazut ca si in autobuze arata statiile, dar ramane "in urma". Adica am urcat la Pta Veteranilor, pe validator scria Pta Veteranilor. Am ajuns la Bv. Dambovita, apoi la Pta I. Maniu si in final la Brancoveanu, unde de-abia acolo nu a mai scris "Pta Vetereanilor" ci "Brancoveanu". Dupa ce isi da seama care statie urmeaza? Si de ce ramane in urma? :rad_masa:
0

#9 Useril este offline   caius 

  • Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 20 ianuarie 2009 - 15:36

Mai exact ma refer la asta. Ce vrea sa insemne? Statia care a trecut si cate trolee mai sunt pe traseu?

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Aaa004.jpg
  • Imagine atasata: Aaa006.jpg

0

#10 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.707
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 ianuarie 2009 - 16:30

La troleibuze totul merge perfect mai putin la tramvaie! Azi acelasi tramvai , acelasi vatman(#3478) Eu cred ca acel vatman trebe informat ca de 2 zile este in functiune sistemul... este singurul tramvai din cele 10 in care am fost azi si nu mergea validatoru. :rad_masa:
0

#11 Useril este offline   caius 

  • Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 20 ianuarie 2009 - 20:17

Nu chiar..... Azi am circulat cu linia "on c" :rad_masa: Defapt intr-un GT8 de pe linia 7... Iar singura statie care o are este "Mocioni"

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Aaa000.jpg

Aceasta postare a fost editata de caius: 20 ianuarie 2009 - 20:17

0

#12 Guest_Bogdan_*

  • Grup: Guests

Postat 20 ianuarie 2009 - 20:18

In aceasta seara, pe linia 2, tramvaiul cu nr #3471 vagon # 3645 remorca, nu functiona nici unul din cele SASE validatoare ..trei in vagon trei in remorca.

Am incercat sa validez cu cardul la toate cele 6 validatoare, dar am primit acelasi mesaj de eroare : card de calatorie...scris pe un fond rosu. cind am apasat butonul "i" pentru informatii card, si am primit mesajul corect ca e un card de abonament urban, pe perioada de valabilitate activa. Dar cu toate acestea, nu mi-a validat calatoria ... oare de ce??

#13 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.707
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 ianuarie 2009 - 21:09

Vezi postareacaius, la 20 Jan 2009, 20:17, a spus:

Nu chiar..... Azi am circulat cu linia "on c" :rad_masa: Defapt intr-un GT8 de pe linia 7... Iar singura statie care o are este "Mocioni"

Faza asta e la mai multe tramvaie, si cum spuneai si tu tot raman in urma.
0

#14 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 ianuarie 2009 - 21:37

Sunt probleme inerente la pornirea sistemului. Se vor rezolva pe parcurs (eu le voi semnala pe cele prezentate de voi).
0

#15 Useril este offline   alecs 

  • Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3.145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 24 ianuarie 2009 - 18:42

astazi pe linia 9,wegmannul 3517 are vagonul acela rosu complet,eram in el si am validat,si nu a mers.scria card invalid sau ceva de genul acesta,in fata a mers.si cand am coborat m-am uitat sa vad daca este cablu intre vagoane si era,are cineva o explicatie ?
0

#16 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 23.962
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 24 ianuarie 2009 - 22:41

Timpul estimat pana toate aceste probleme vor fi rezolvate este de aprox. 6 luni. Este un sistem complex, nu poate fi pornit si facut perfect functional de azi pe maine.
0

#17 Useril este offline   alecs 

  • Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3.145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 24 ianuarie 2009 - 22:57

si scria linia 11 :angry:
0

#18 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.707
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

  Postat 25 ianuarie 2009 - 13:43

Treaba cu linia 11 apare cam pe toate linile. In concluzie, desi circul zilnic cu 7 , am mers deja cu toate liinile existente + cateva care nici nu exista (gen 44 , 112) si care nici nu s-au inventat inca (gen c@, 1 bl , etc) :angry: :D
0

#19 Useril este offline   George1000 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Braila

Postat 25 ianuarie 2009 - 16:11

44 exista este si pe site-ul RATT. Cat despre 112 sau 69 de care am mai spus imi place de Timisoara ca are aceste linii fantoma :angry:
0

#20 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.707
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 ianuarie 2009 - 16:21

Bine, defapt cand ma refeream l;a toate liniile existente ma refeream la cele e tramvai :angry: ^_^
0

Arata acest topic


  • (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi