STP Timișoara Forum: Linia 9 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 9 Evaluare topic: ***** 2 Voturi

#301 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.582
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 noiembrie 2016 - 21:21

Probabil nu asa grave, daca a revenit pe traseu, pierzand doar o tura.
0

#302 Userul este online   Andy 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2.324
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:RATT, Timișoara și zona metropolitană

Postat 24 noiembrie 2016 - 08:05

Vatmanul de pe 3513 a stat la semaforul de dinaintea statiei Drubeta si la Salcâmilor de 2 ori. Tot aranja ceva în cabina. E nou pe traseu?
0

#303 Userul este online   alex_19 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 351
  • Inregistrat: 17 noiembrie 14
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 noiembrie 2016 - 18:10

Linia 9 se extinde de luni până la gară: http://www.opiniatim...rute/25/11/2016
0

#304 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 noiembrie 2016 - 18:13

Bună dimineața! :smilie_les_006:
0

#305 Useril este offline   iulik01 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 18 ianuarie 16

Postat 01 decembrie 2016 - 00:11

cand ma bucuram si eu ca iau 9-le de la gara direct pana acasa...stau in statie vine un 2, un 8 si imd 9 doar ca dupa ce a intors a pus si tablita ca se retrage in depou si iaca tapa ma sui in el si intreb poate-i o greseala ceva...niet azi ii sarbatoare si aia e, cica nici nu mai prind nimic in dambovita, acolo unde m-am si dat jos si numa ce ajungea un 7, dar ghinion Timisoara ditamai orasul si la ora 11 nu mai ai cu ce sa circuli(chiar daca-i sarbatoare cu atat mai mult)....in rest salut ideea de a mai duce un tramvai la gara cu atat mai mult ma ajuta pe mine 9-le...
0

#306 Useril este offline   timis2 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 01 decembrie 2016 - 12:32

Am mers marti cu tramvaiul 9 de la gara la Arta Textila pentru ca nu mai venea E1.
E drept ca am ocolit dar imi era frig. In tramvai niste pasageri discutau de cit de bun e acuma ca ai direct de la gara la spitalul judetean.
Daca ne gindim ca traseul s-a prelungit ca sa inlocuiasca linia 7 pe sectia Dimbovita -Iosefin pina la urma a mai adus o chestie buna: cei care vin cu trenul si au treaba la spital nu mai merg cu 8 ci ajung direct in fata spitalului
3

#307 Useril este offline   brioti 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 01 decembrie 2016 - 22:03

Bine dar pe tablite tot dâmbovița scrie!Cel putin pe armonii am vazut
0

#308 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Planeta Pamant
  • Interese:Tramvaie, Autobuze, Troleibuze, Metrouri, Masini si Arhipelagul Svalbard

Postat 02 decembrie 2016 - 20:16

Eu am mers luni cu 3519 pe 9 de la Sagului pana la Gara si avea tablita pe care scria de gara
0

#309 Userul este online   Andy 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2.324
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:RATT, Timișoara și zona metropolitană

Postat 02 decembrie 2016 - 21:28

Afisajul la Armonia trebuie actualizat, scrie inca Dambovita.
0

#310 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.582
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 decembrie 2016 - 21:40

Se stie de problema. Practic ar trebui sa-si incarce automat aceste date, odata cu noul traseu. Nu am intrebat de ce nu au reusit inca.
0

#311 Useril este offline   andreiin3 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 30 noiembrie 16
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 decembrie 2016 - 16:56

Felicitari celui cu ideea de a prelungi traseul tramvai 9 (AEM- blv Dambovita) cu gara! Cineva mai si gandeste in folosul nostru, al calatorilor ... Multumim mult stimabile OM cu capul pe umeri!
0

#312 Useril este offline   mile 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.052
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 03 decembrie 2016 - 20:43

Astazi l-am vazut si eu pe (Armonia) 3502 (0144) cu afisaj (inca) de Dambovita...

Stau si ma intreb cum de la altii functioneaza niste lucruri relativ elementare si la noi mai mereu sunt tot felul de probleme...

Pe langa faptul ca unii calatori au aflat peste noapte ca tramvaiul lor merge pana la gara, altii la care a ajuns in timp util aceasta informatie raman nedumeriti cand vad afisajul (frontal) neschimbat banuind c-o fi vreo gluma sau ca informatia ajunsa la ei este falsa...Si toate astea la aproape o saptamana de cand s-a produs modificarea (binevenita, de altfel)...
1

#313 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.582
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 03 decembrie 2016 - 22:34

Nu stiu care e problema... Stiu doar ca afisarea nu se face manual ca la autobuze si troleibuze, ci este comandata de catre OBC, acesta primind datele din sistem. Pe Armonia avem un model nou de OBC, diferit de ce aveam pana acum pe restul vehiculelor.
0

#314 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.203
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 04 decembrie 2016 - 00:15

#3502 sa fie misteriosul aradean? :eusa_think:
0

#315 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 657
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 decembrie 2016 - 14:33

Hmm, cel mai probabil. 3513, 3512 si 3531 au venit de la Pascani, iar 3536 si inca unul de la Arad. Cel care a venit zilele trecute in mod sigur inca nu a ajuns pe traseu. Deci cel mai probabil 3502 este cel care lipsea de la socoteala.
0

#316 Useril este offline   brioti 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 19 ianuarie 2017 - 23:45

Azi dimineata bătaie de joc pe linia 9.La statia de la Sagulului arata 5 minute ....vreo 45 de minute.Tramvaiul era in zona Dâmbovița blocat de nu stiu ce.Am inteles se întâmplă dar macar nu mai afisa frate 5 minute cand el sta.K ne luăm după el si ajungem să îl batem pe vatman .Mai bine scrie accident sau blocaj.....si gata.in 45 minute pot sa fiu lejer in Girocului,nu trebuie sa inghet de 2 ori.....si in statie si in tramvai.
0

#317 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 657
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 ianuarie 2017 - 11:13

Ciudat. Eu stiam ca daca tramvaiul sta pe loc, timpul de pe afisaje incepe sa creasca (automat). S-a schimbat ceva la modul de afisare pe panouri?
De asemenea am observat ca nu se mai afiseaza tramvaiele de pe sensul opus. Daca nu este nici un tramvai plecat de la capat in directia statiei cu panoul se afiseaza graficul. La fel si cand tramvaiul este in zona de excludere.
In rest, asa este, daca era o problema, se putea afisa un anunt pe panouri, cum se intampla si in alte situatii.
0

#318 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.582
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 ianuarie 2017 - 14:16

Nu, daca vehiculul este planificat corespunzator, OBC este functional si soferul/vatmanul are schimbul deschis, timpul trebuie sa creasca sau sa scada, in functie de viteza medie a vehiculului si distanta fata de panou.
0

#319 Useril este offline   MNU 

  • Ex member
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Guests
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 21 septembrie 16
  • Sexul:masculin

Postat 20 ianuarie 2017 - 15:05

Viteza medie "long term" sau viteza medie "short term"?

Daca viteza "instant" este 0 (zero) pentru cateva minute, pe termen scurt se vede imediat dar la viteza medie calculata pe termen lung, nu se vede asa repede.

#320 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.582
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 ianuarie 2017 - 19:18

Viteza medie in ultimele 30 de secunde. Asta e frecventa cu care vin informatii de le vehicul.
0

Arata acest topic


  • (18 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi