STP Timișoara Forum: infoTrafic RATT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (12 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12

infoTrafic RATT

#221 Useril este offline   FxTm 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 08 martie 17
  • Sexul:masculin

Postat 16 mai 2017 - 19:43

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 16 mai 2017 - 19:01, a spus:

Deci chiar am discutat despre asta si am realizat si headere noi pentru tablele din statii, fara Monlandys si fara Shopping City. Cu toate astea vad ca s-a utilizat un tabel vechi editat, in loc sa se inlocuiasca headerul. In sistem au scos doar Monlandys... :Facepalm_emote_gif:
O sa mai insist.


Sa stii ca de aia insist aici, deoarece daca s-a facut ceva , aia a fost datorita tie!


@tm87blo : - Partea cu sugestii/reclamatii online sau la telefon, nu te baga cu adevarat nimeni in seama, e consum de timp si energie - degeaba! Primesti numar de inregistrare si... cu aia ramai . Spune-mi tu o problema de-a ta rezolvata prin email sau telefon......
2

#222 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 18 mai 2017 - 21:10

In urma insistentelor avem table noi la 33 barat si grafice deja pe site. Sper sa dispara statia si din sistem.
0

#223 Useril este offline   dacu 

  • Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 18 februarie 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 mai 2017 - 08:46

Vezi postareaPaul85, la 08 mai 2017 - 10:40, a spus:

1. Da, e un bug, dar nu e din aplicatie. Apar plecarile de la ambele capete. Adica, la ora 13:00 era o plecare de la Grozavescu (Posta Mare), iar la 13:03 era o plecare de la Sudului, iar aplicatia arata atat la Grozavescu cat si la Sudului ambele plecari. Daca te uiti cu atentie vei observa ca intotdeauna apare aceeasi ore de plecare si la Sudului si la Grozavescu. Dar, cum spuneam mai sus, aplicatia preia datele (cele de forma x min de la vehicule, iar cele de la capetele de linie de forma hh:mm dupa niste grafice statice) dintr-un alt sistem, iar eroarea vine de acolo si apare in toate aplicatiile si si pe panouri. De asemenea, apare la toate liniile, nu doar la linia 16. La liniile cu un singur vehicul pe traseu e mult mai clar ca este vorba de o eroare.



Salut,
O completare. Bug-ul e mai serioas zic eu pt. ca nu doar ora de la capat e gresita. Toti timpii afisati pe traseu sunt relativi la ora de la capat.
Adica daca la capat Sudului arata ora 13:00 in loc de 13:03, de fapt la toate statiile urmatoare timpul e gresit, fiind relativ la capat (nefiind masina pe traseu pana pe la complex, toate orele afisate pt statiile pana la complex sunt gresite.
Cand se face 13:01 atunci ora la capat se corecteaza in 13:03 si toti timpii din statiile urmatoare, pana unde este masina, se updateaza.
Deci eroarea se propaga pana la statia unde este masina efectiva. Mi se pare prea mult, prea multi timpi poluati, mai ales pe trasee unde masinile sunt rare.
Ar trebui sa se izoleze problema, sa se reduca impactul ei.
De fapt ar trebui sa se corecteze.
2

#224 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 23 mai 2017 - 09:12

Perfect de acord cu tine si o sa le amintesc colegilor de la grafice de problemele astea. Totusi, repet ce spunea si Paul sau Visor: problema, bug-ul, nu e din aplicatie.
1

#225 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 1.937
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 08 octombrie 2017 - 08:35

Super fain ca aplicatia ratt a mutat linia 5 la autobuze..cu traseul actualizat...si a scos din lista de tramvaie liniile 5 6 si 10... Simplu si util ! :hooray: :coolspeak:
0

#226 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 08 octombrie 2017 - 09:34

Asta a fost decizia noastra, deci rog pe cei ce o folosesc sa nu interpreteze de genul ca liniile sunt desfiintate definitiv (chiar nu stim ce planuri are conducerea sau primaria in acest sens)
3

#227 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.076
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 08 octombrie 2017 - 15:41

Da, ce putem noi modifica schimbam (in aplicatie si pe site) ca sa reflecte cu realitatea. Asta nu inseamna ca in sistem sunt sterse/mutate liniile. Deloc. Daca ele vor fi reactivate, le facem si noi aparitia. Din pacate observ ca la linia 5 sensurile sunt inversate din sistem (ex: "spre Balta Verde", in loc de "spre Ronat" si viceversa).
0

#228 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 10 martie 2018 - 21:13

Utilizatorii de telefoane cu ios sau cu windows mobile pot accesa stpt.ro/infotrafic unde au acces la aceleasi informatii ca si cei ce au instalat aplicatia pentru Android.
Link-ul e valabil si in varianta ratt.ro/infotrafic
3

#229 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.615
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 12 martie 2018 - 11:17

Intrebarea mea este, cum se poate ajunge la pagina stpt.ro/infotrafic fara sa stii dinainte linkul? Poate ar merita dat link din pagina principala :)

Momentan, daca intru pe stpt.ro, vad singura chestie relevanta butonul "realtime trafic", dar daca dau clic, ma duce la ... http://stpt.ro/info2.html. Care pagina nu stiu ce ar trebui sa contina, insa in frame-ul de jos primesc mesajul ca "86.125.113.218 took too long to respond.".
0

#230 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.076
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 12 martie 2018 - 17:23

La mine merge, probabil serverul nu a putut raspunde atunci. In frame-ul de jos e aplicatia web:

Imagine atasata: info.png
0

#231 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 martie 2018 - 19:33

Vezi postareadAImon, la 12 martie 2018 - 11:17, a spus:

Intrebarea mea este, cum se poate ajunge la pagina stpt.ro/infotrafic fara sa stii dinainte linkul? Poate ar merita dat link din pagina principala :)

Pai, il stiu cei ce citesc aici, acestia spunand de el prietenilor sau cunostiintelor. :D Deocamdata vrem sa vedem cum ne afecteaza utilizarea acestui link si probabil ulterior vom pune un link pe pagina web, dar daca observam ca ne afecteaza, vom renunta fara ezitare la el.

In rest, link-ul tau contine un punct dupa html si de asta nu merge. Incearca http://stpt.ro/info2.html si vei vedea ca merge. :)
0

#232 Useril este offline   tm87blo 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 26 aprilie 2018 - 07:07

Aplicatia nu pare sa functioneze in aceasta dimineata.
Schimbat si URL-ul fara success. Nu am avut prbl de trafic de date (network) ptr ca ascultam muzica online. Stie cineva ceva?Imagine postata

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
0

#233 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 aprilie 2018 - 08:16

Se opreste un sserviciu al serverului. Si ieri dupa masa l-am repornit. Acum merge.
1

#234 Useril este offline   tm87blo 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 26 aprilie 2018 - 09:30

Confirm. Multumesc mult
0

#235 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 1.937
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 26 aprilie 2018 - 20:30

Din nou serviciul e cazut? De cateva ore nu merge nici o aplicatie.....
0

#236 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 aprilie 2018 - 21:01

Probabil cineva a vazut si l-a repornit (eu am fost plecat). Acum e online.
1

#237 Useril este offline   dante 

  • Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 13 mai 2018 - 10:53

Stația „Piața Mocioni” nu (mai) apare în traseul liniei 33b.
0

#238 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 13 mai 2018 - 12:40

Asta deoarece nu are statie la Mocioni, din cate vad in Radfleet. Nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa va spun.
0

#239 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.881
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 15 mai 2018 - 00:03

In schimb pe panourile clasice are. Am verificat extra. Cred ca e o simpla scapare.
0

#240 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.406
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 mai 2018 - 17:46

Am vorbit cu colegul ce se ocupa si s-a rezolvat. Mocioni e din nou in aplicatie pe linia 33 barat. :clap:
3

Arata acest topic


  • (12 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi