STP Timișoara Forum: Panouri clasice de afisare in statie - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (9 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Panouri clasice de afisare in statie

#1 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.044
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 02 februarie 2013 - 16:10

Pe langa topicul cu panourile electronice din statii, cred ca ar trebui sa avem si unul cu panourile clasice, in care sa specificam lipsa lor in statii.

Incep eu:
Lipseste panoul cu minutele de trecere la L13 statia Cetatii (>Pasaj C.F.).
0

#2 Useril este offline   G-man 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:FAN COURIER :)

Postat 02 februarie 2013 - 18:24

la bastion in statia lui 11 spre Strand la E4 Barat exista 2 tabele care dintre ele este bun?

Aceasta postare a fost editata de G-man: 02 februarie 2013 - 18:24

0

#3 Useril este offline   Andy Wegmann 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 02 februarie 2013 - 18:57

La statia Fabrica de Bere(sens P-ta Traian- Banatu) lipseste panoul pentru tramvaie.
0

#4 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.092
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 februarie 2013 - 19:37

Da, e ok sa avem aici toate informatiile despre panourile lipsa.
0

#5 Useril este offline   dante 

  • Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 597
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 09 februarie 2013 - 14:51

Stația Brâncoveanu nu apare pe traseul E8 spre Pod Calea Șagului, cel puțin în evidența electronică. Cauza pare să fie că str. Ciprian Porumbescu este prea lungă, stațiile E8 nu sunt aceleași în ambele sensuri, și nimeni nu știe traseul exact :)

Chiar pe panoul din stație (a doua după Bălcescu, prima după Corbului) apare Porumbescu în locul celor două menționate (deci nu s-a uitat nimeni la lista de opriri înainte de tipărire).
Imagine atasata: brâncoveanu.png

Pe harta de pe saitul primăriei (cea de pe ratt.ro presupun că a fost scoasă pentru că era depășită/derutantă) e din nou înlocuită de Porumbescu (în ambele sensuri). În plus apar Arta Textilă, Dermatina, Piața Veteranilor (din nou în ambele sensuri), stații care nu se regăsesc pe panou.

Nici pe TPLTM.ro nu apare, dar măcar figurează stația precedentă: Corbului retur.

Lipsește și din baza de date a d-lui Cseh, deci și din aplicația Android. Vișor are o idee bună dar trebuie și cineva de la RATT să țină actualizate traseele.
În TPLTM am pierdut speranțele de implicare, se contrazic pe altă pagină: a se compara panoul Brâncoveanu fotografiat la fața locului cu cel din PDF-ul de acolo. Bine că au aplicație pentru iOS cu trasee vechi/greșite.

PS: Cred că nu am nimerit firul de discuții potrivit, rog mutare.

Aceasta postare a fost editata de dante: 09 februarie 2013 - 14:53

0

#6 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.092
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 09 februarie 2013 - 18:47

Da, pe sensul spre pod nu exista statia Brancoveanu, dar pe sensul opus, da. Din pacate, vad ca si in graficele ce le primesc pentru pagina web e greseala aceasta. (sau e gresita dispecerizarea din Radfleet :intrebare: )
O sa vorbesc cu colegii care se ocupa de grafice sa vedem unde e greseala.

Imagine atasata: e8.JPG Dispecerizare Radfleet.
0

#7 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.766
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 februarie 2013 - 15:44

Cand se stie varianta finala, rog si eu varianta corecta, sa o pot corecta in aplicatie!
0

#8 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.044
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 10 februarie 2013 - 15:55

Ar trebui o standardizare in numele statiilor, in grafice, Radfleet si pe panouri, peste tot.
0

#9 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.044
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 16 februarie 2013 - 12:55

Lipsesc tabelele la L3, sens Gara, la statiile Polona (pod) si Canton CFR.
0

#10 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.092
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 februarie 2013 - 14:08

Am anuntat despre problema sesizata.
0

#11 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.044
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 februarie 2013 - 17:11

Tot la L3 lipseste foaia de la Mangalia (>Posta Mare).
0

#12 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 18 februarie 2013 - 19:19

Visor, numărul "foilor" care lipsesc în tot oraşul este mult mai mare. Gândiţi-vă voi, fanii RATT la o soluţie anti furt.
0

#13 Useril este offline   Andy Wegmann 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 18 februarie 2013 - 19:24

Panouri electronice peste tot :crazy: :rad_masa: :naughty1:
Da...stiu...e imposibil. :whistle: :unsure:

Aceasta postare a fost editata de Andy Wegmann: 18 februarie 2013 - 19:24

0

#14 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.092
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 18 februarie 2013 - 19:29

Sa vin cu date tehnice: avem in jur de 450 de statii si un total de 124 de panouri de afisare electronice. (120 initial + 4 noi, cu LED-uri cu consum redus, la prefectura si Continental)
0

#15 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 18 februarie 2013 - 20:32

Vezi postareaAndy Wegmann, la 18 februarie 2013 - 19:24, a spus:

Panouri electronice peste tot :crazy: :rad_masa: :naughty1:
Da...stiu...e imposibil. :whistle: :unsure:

Să pun în alt fel problema. Să presupunem că eu circul frecvent pe o anumită linie de autobuz. Nu am acces la internet şi nici nu ştiu să mă dau cu computerul. De unde îmi pot lua orele la care trece autobuzul prin zona mea, pe tot parcursul zilei? Panourile electronice nu-mi oferă această facilitate.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 18 februarie 2013 - 20:33

0

#16 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.044
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 19 februarie 2013 - 17:24

Vezi postareaemilut, la 18 februarie 2013 - 19:19, a spus:

Visor, numărul "foilor" care lipsesc în tot oraşul este mult mai mare. Gândiţi-vă voi, fanii RATT la o soluţie anti furt.


Ar merge o tabla simpla de forma si dimensiunea foii cu tabelele, pe care sa fie pusa foaia, iar peste foaie o placa de plastic transparent, tot de forma si dimensiunea foii, astfel incat sa fie un "sandvici" tabla-foaie-plastic, cele 3 materiale sa fie gaurite (o gaura sus-mijloc si una jos-mijloc) cu aceeasi dimensiune, prin care sa intre un surub, pentru a le prinde sus si jos.

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: statie.PNG

0

#17 Useril este offline   Andy 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.257
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:RATT, Timișoara și zona metropolitană

Postat 03 martie 2013 - 20:26

Într-o mică plimbare am văzut că în următoarele staţii lipsesc foile cu grafice: Linia E7(simionescu - ambele sensuri; păcii spre abator; vaslui spre grozăvescu;), Linia 3(mangalia spre grozăvescu), M36(utvin biserică).
0

#18 Useril este offline   Andy 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.257
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:RATT, Timișoara și zona metropolitană

Postat 10 aprilie 2013 - 21:07

Am observat ca nu au disparut panourile cu graficele linilor 5 si 6 de la macazul din Piata 700. Mai este statie acolo?
0

#19 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.092
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 10 aprilie 2013 - 21:19

Da. Conform dispecerizarii din Radfleet, ambele linii au statie la Spitalul de Copii.
0

#20 Useril este offline   Andy 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.257
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:RATT, Timișoara și zona metropolitană

Postat 10 aprilie 2013 - 21:32

Eu ma refeream la cea din poza marcata cu rosu:
Imagine atasata: colt.JPG
0

Arata acest topic


  • (9 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi