STP Timișoara Forum: Linia Expres 2 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 2 Evaluare topic: -----

#421 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.183
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 08 mai 2017 - 18:07

Vezi postareadAImon, la 08 mai 2017 - 11:45, a spus:

De ce am senzatia ca intreg sistemul e ca o sandrama compusa din N chestii care abia-abia functioneaza.. ?


Poate pentru ca chiar asa este? Sistemul este din 2008, implementarea incepand probabil inca de prin 2006. Este un sistem vechi, si ineficient.
0

#422 Useril este offline   Bogdi94 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 17 mai 2017 - 08:40

Iara nu apare in aplicatie decat dupa Dacia Service in directia spre AEM. Nu poate nimeni sa faca sa apara cum trebuie?
0

#423 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.341
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 mai 2017 - 07:12

La ora asta (08:10) e ok. Problema e mai tarziu?

Imagine atasata: e2.png
0

#424 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 657
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 18 mai 2017 - 09:22

Problema e cand autobuzul e intre Stuparilor si Dacia Service. Atunci nu apare (de fapt apare, dar pe sensul opus si in statii prin care nici nu trece pe sensul lui). Dupa ce ajunge la Dacia Service e ok totul.
0

#425 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.341
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 mai 2017 - 12:08

A, am crezut ca nici statiile nu apar intre Stuparilor - Dacia Service.
0

#426 Useril este offline   Bogdi94 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 08 iulie 2017 - 14:05

E2 aerul condiționat doar impingea aerul nu il racea. Am pus mana de unde vine aerul și era cald.
Nr de inmatriculare la vehicul: b27 JGT
1

#427 Useril este offline   weg_mann4ratt 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 13 iulie 2017 - 20:12

astfel de cazuri se anunta la dispeceratul central tel 0356 803 716
0

#428 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.183
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 iulie 2017 - 13:00

La fel persista si problema cu statia Parcul Copiilor pe linia E2. Autobuzele opresc in statie, insa in sistem statia nu figureaza.

Poate pe unii dintre voi va enerveaza deja ca ma tot repet, insa ma voi repeta, pana gorila din fata calculatorului care bate cu banana pe tastatura, isi va curata mizeria pe care o lasa in urma. :machine-gun:
2

#429 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.341
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 09 noiembrie 2017 - 19:52

De curand s-a infiintat statia Holdelor pe aceasta linie, chiar in intersectia dintre str. Sf. Ap. Petru si Pavel / Holdelor.

Tabla cu plecarile din statia Holdelor e un 'copy-paste' dupa tabla statiei Petru si Pavel, astfel autobuzele vor trebui sa fie in acelasi minut in ambele statii. :rad_masa:
0

#430 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 657
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 10 noiembrie 2017 - 09:25

Ei, acuma si tu, lipsesc secundele. De exemplu e la 5:22:00 in ststia Petru si Pavel, si la 5:22:59 in statia Holdelor :rad_masa:
1

#431 Useril este offline   zambille 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 15 octombrie 16

Postat 24 noiembrie 2017 - 16:36

Ziua buna tuturor!

Domnule Florin, nu se poate rezolva afisarea timpilor pe portiunea Stuparilor - Consiliul Europei? Si-asa graficele nu pot fi respectate din cauza traficului, macar sa stim daca/cand un autobuz vine au ba.
Minutele nu sunt afisate nici in aplicatie, nici pe panoul electronic, deci clar e de la RATT.
0

#432 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.482
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 24 noiembrie 2017 - 19:14

O sa rog colegii de la grafice sa verifice ce se intampla.
1

#433 Useril este offline   iepurasu 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 24 noiembrie 2017 - 21:18

Problema cu afisarea timpilor pe tronsonul Stuparilor - Consiliul Europei dateaza de cateva luni, am vrut sa semnalez si eu problema. Practic cand o masina de pe traseu E2, venind dinspre stuparilor, se apropie de Consiliul Europiei, apare vizibila in aplicatie, deci implicit in sistemul de urmarire a masinilor, cand este undeva in drept cu CEC-ul. Problema nu este singulara, o sa urmaresc, dar si la E1 era o zona din aceasta ”oarba”, cam tot pe zona Aradului/ Torontalului, o sa urmaresc sa vad. Multumim Florin.
1

#434 Useril este offline   zambille 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 15 octombrie 16

Postat 24 noiembrie 2017 - 22:12

Multumesc, dle Florin! Sper sa reuseasca colegii dvs. sa remedieze problema.

@iepurasu
E1 imi pare ok, il vad la minutar (cand e cazul) in/la fiecare statie si intre. Si merg aproape in fiecare zi cu el.

Dar, precum spuneam, daca n-ar fi traficul asta infernal (desi n-am fumat vreodata, cred ca plamanii mei arata, de la atatea noxe, ca cei ai unui fumator care locuieste intr-un catun de munte), m-as putea ghida dupa graficele afisate pe panourile clasice/PDF-urile de pe site-ul RATT-ului, insa cum MTC-urile sunt de cele mai multe ori blocate printre tonele vehicule, aplicatia & panourile electronice imi sunt extrem de utile, mai ales cand trebuie sa schimb MTC-urile.
2

#435 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 657
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 noiembrie 2017 - 08:54

Problema era ca aparea pe sensul opus (adica masina era pe undeva pe la Gara de Est - Euro, si aplicatia o arata ca si cum ar merge spre stuparilor (Pomiculturii - Divizia 9 Cavalerie cu timpi crescatori), si intr-adevar era o problema veche.
Din cate am observat eu, s-a rezolvat. De exemplu, aici se vede un E2 care a plecat de la Euro si se indreapta catre Dacia Service:
Imagine atasata: e2_fixed.png
0

#436 Useril este offline   zambille 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 15 octombrie 16

Postat 05 martie 2018 - 16:14

Buna ziua!

Domnu' Florin, puteti verifica, va rog, din nou cu colegii dvs. vis-a-vis de problema mai sus-mentionata?
E2 e din noi invizibil pe tronsonul Stuparilor-Dacia Service.

Va multumesc in avans.
0

#437 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.482
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 martie 2018 - 18:53

Le transmit.
0

#438 Useril este offline   iepurasu 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 19 martie 2018 - 13:21

Stie cineva din ce considerente s-a mutat statia E2 din zona Iulius Mall, pe sensul spre Selgros ? E ceva temporar ? Practic nu am inteles decalajul, in statia abia construita cu cateva luni in urma fiind loc suficient - sa fim seriosi, la ce frecventa de circulatie au vehiculele, de pe toate liniile, in TM, cred ca nu poate fi vorba de aglomeratie in statie a masinilor. Iar daca vrei sa cobori din troleibuz 14, M14, 18 sau 17 sa prinzi E2 sau invers trebuie sa traversezi zona carosabila, foarte aglomerata. Si numai ce am laudat initiativa de a unifica statiile din acea zona.
1

#439 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.341
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 20 martie 2018 - 12:45

Da, am observat si eu ca de sambata, cel putin, E2 opreste in statia de peste drum. Probabil vor urma si liniile 17 si 18 sa opreasca acolo, dar nu stiu sigur. Decizia cred eu, e din considerente rutiere, pentru ca la iesirea din alveola statiei Mall, prima banda este strict pentru virajul la dreapta, autobuzele si troleibuzele fiind nevoite a taia prima banda. Parerea mea e ca nu a fost proiectata bine acea intersectie. Sunt de aceeasi parere ca acolo ar fi fost benefica statia comuna tuturor liniilor.
3

Arata acest topic


  • (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi