Regia Autonoma de Transport Timisoara: Panouri electronice de afișare în stație - Regia Autonoma de Transport Timisoara

Salt la continut

Imagine postata
  • (162 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162

Panouri electronice de afișare în stație

#3221 Userul este online   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 22.917
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 07 februarie 2017 - 19:22

Asta e foarte ciudat. Probabil trebuie schimbat. (in prima etapa o sa-l sterg din sistem si il refac de la zero)
0

#3222 Useril este offline   Paul85 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 10 februarie 2017 - 10:13

Din pacate si azi arata la fel panoul din Libertatii spre Traian, deci cel mai probabil e defect
0

#3223 Useril este offline   Bobby 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 674
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 14 februarie 2017 - 00:16

Azi pe la ora 13 panoul afisa "X" pentru toate liniile de pe el. Doar primul rand, cel cu data & ora functiona corespunzator.
Pe plasma din statia Velo de langa, printre slide-uri era un mesaj "Fara linii".
0

#3224 Userul este online   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 22.917
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 14 februarie 2017 - 09:54

Arata x deoarece l-am sters din sistem si refacut de la zero. Din pacate, sau din fericire (depinde din ce punct de vedere privesti) :D , problema e una software si colegii incearca rezolvarea ei.
0

#3225 Useril este offline   Paul85 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 februarie 2017 - 21:35

Panoul din Libertatii e tot la fel (randurile 3 si 4 xx:xx)
Panoul din Piata Traian spre 700 arata la linia 6 tot timpul xx:xx (prima data am crezut ca o fi vreun vagon pe care nu-l vede, dar am observat ca tot asa arata in fiecare zi)
2

#3226 Useril este offline   Bobby 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 674
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 14 martie 2017 - 23:53

Panoul din Libertati a fost "reparat"...

Panoul din statia M. Basarab si din statia de la Balta Verde (sens spre 700) au randul 3 stins...
Din 700 pana in Torontal nu am vazut nici o informatie legata de L10 pe panourile de pe traseu ... :eusa_think:

Aceasta postare a fost editata de Bobby: 14 martie 2017 - 23:53

0

#3227 Userul este online   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 22.917
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 15 martie 2017 - 00:25

Vezi postareaBobby, la 14 martie 2017 - 23:53, a spus:

Panoul din Libertati a fost "reparat"...

Da si problema a fost una software, asa cum am presupus.
0

#3228 Useril este offline   Paul85 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 martie 2017 - 08:33

Panoul din Piata Traian spre 700 arata timpii invers la linia 6. Adica, in momentul in care tramvaiul a fost in statie a aratat corect >>>, dar dupa plecarea lui, timpul a inceput sa creasca incet, probabil pe masura ce tramvaiul se departa de statie (1 min, 2 min, 3 min, 4 min). Ciudat, asa ceva n-am mai vazut pana acuma pe niciun panou.
0

#3229 Userul este online   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 22.917
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 20 martie 2017 - 20:37

Asa ceva nu am mai vazut nici eu. Probabil e o greseala software, din nou. Verificam.
0

#3230 Useril este offline   Paul85 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat Ieri, 09:35

Am observat si astazi problema, si am verificat si in aplicatie, si pe pagina RATT. Pe toate se comporta similar. Niste capturi de ecran dupa site-ul RATT (am inclus si ora):

Imagine atasata: 6b_0915.png Imagine atasata: 6b_0921.png.

La 9:15 vagonul aparea la Banatim, iar la 9:21 aparea la Sala Olimpia, deci pare ca merge inapoi. Banuiala mea e ca de fapt vagonul circula pe 6A, nu pe 6B, dar are in OBC linia setata pe 6B, si de aia apare in aplicatie si pe panouri ca 6B. Pe 6A apare doar **:** in aplicatie, sau ceva id-uri sunt incurcate pe server. O sa incerc sa spot-ui tramvaiul in pauza de masa, sa vad pe care sens circula in realitate.
Si totusi, pe celalalt sens nu circula 6-le?

In plus, in Piata Traian panoul afiseaza "Linia 6 Tv_Piata_Traian_2" sau asa ceva, si face scroll.

LE: Am urmarit din Piata 700 acuma din momentul in care in aplicatie aparea ca ar fi in statie la Catedrala, pana in momentul in care a aparut ca ar fi in statie in Piata Libertatii si nu a trecut nimic. La un moment dat aplicatia il arata ca ar fi chiar in statie in 700 dar nu era nimic. Fie e o "fantoma" in sistem, fie era un microbuz si nu l-am vazut eu.

Aceasta postare a fost editata de Paul85: Ieri, 10:19

0

#3231 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.162
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat Ieri, 12:03

In capturi pare totul ok.
La mine in aplicatie sensul A nu apare deloc, doar B, si acolo pare totul ok. :eusa_think:
0

#3232 Useril este offline   Paul85 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat Ieri, 14:41

Pai nu e ok, ca merge invers. Normal 6B vine de la Olimpia spre Banatim. In capturi apare intai la Banatim (9:15), si apoi la Olimpia (9:21). In loc sa vina spre Piata Traian, el pare ca se departeaza.

Oricum, l-am vazut acum 5 minute a ajuns in Piata 700 dinspre Libertatii (3511), deci merge pe 6B. Doar ca panoul din 700 afisa ca vine peste 14 minute, iar in aplicatie aparea ca ar fi la Sala Olimpia exact in momentul cand el era in 700. Ce nu inteleg eu e cum poate sa ajunga asa decalat, daca pozitia vagonului e stabilita de GPS.
0

#3233 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 11.162
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat Ieri, 14:58

Aaaah, acuma m-am prins. Da, asta chiar este o chestie ciudata, si definitiv o problema :blink:
0

#3234 Userul este online   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 7.466
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat Ieri, 15:26

Azi am fost prin oras cu treaba mai multe ore in P-ta 700 si in P-ta Maria. Am vazut doar un Armonia pe linia 6, pe sensul B (Traian > 700 > Maria > ...).
0

#3235 Useril este offline   Bobby 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 674
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat Ieri, 23:58

Pe panoul din 700 sens spre Balta Verde linia 6 e afisata ca text /anunt.

Aceasta postare a fost editata de Bobby: Ieri, 23:59

0

#3236 Userul este online   Florin.B RATT 

  • RATT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 22.917
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat Astazi, 00:04

Am rezolvat acum. :beer2:
0

Arata acest topic


  • (162 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi