STP Timișoara Forum: Linia 8 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (4 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 8 Evaluare topic: -----

#41 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.237
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 31 martie 2017 - 11:28

Hä? Ce naiba....?
0

#42 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 martie 2017 - 15:43

Nu-mi dau seama daca este lipita pe interiorul cabinei vatmanului sau pe partea cu calatorii. Daca e in cabina vatmanului, s-o fi enervat omul ca i-or fi sarit in cap calatorii ca de ce vine 8-ul asa de rar, si a decis sa afiseze raspunsul ca sa il vada toti, sa nu-l mai intrebe. Ce nu inteleg, de ce e lipit mesajul ala intors la 90 de grade :rad_masa: . Imi aminteste de o veche reclama la un operator de telefonie in care toti ajungeau sa-si aplece capul intro parte ca sa poata citi reclama
1

#43 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.751
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 31 martie 2017 - 17:22

E clar ca nu e ceva "oficial", ci un anunt pus de vatman. :)
1

#44 Useril este offline   denisa.d. 

  • Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 31 martie 2017 - 19:26

@Florin.B RATT mai mult ca sigur e ceea ce spune Paul85 :clap:

@Paul85 imi pare rau pentru calitatea fotografiei, insa da, afisul este pe partea vatmanului si defapt hartia respectiva reprezinta un afis la ceva eveniment luat de pe partea cu calatorii - scotch-ul era cu maro, semn ca l-a luat de pe partea opusa si i-a gasit o alta "utilitate"
1

#45 Useril este offline   Demoiselle 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 06 decembrie 13

Postat 17 octombrie 2017 - 08:47

Dupa o lunga perioada, mi-am luat inima in dinti si am luat linia 8 sa merg la munca. Fascinant, mai ales ca doamna vatman fuma de zor in cabina. I-as fi facut o poza, dar nu prea putea din lipsa de echilibru... garnitura 00759, a ajuns pe la 9:40 la Cluj.exista undeva un tabel cu timpii pentru linia 8, nu doar intervalele?
0

#46 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.751
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 octombrie 2017 - 17:51

Timpi intermediari (nu cred ca mai e nevoie sa explic cum se calculeaza): Fisier atasat  tv8.xlsx (29,57K)
Number of downloads: 126
0

#47 Useril este offline   CristiPC 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 01 martie 2018 - 11:45

tion.ro

„Te sui în tramvaiul 8, validezi cardul conștient că ai abonament valabil, dar tramvaiul este setat pe linia 4 și ți se fură de pe portofelul electronic contravaloarea unei călătorii. Deși ai plătit deja abonament pe linia 8, ajungi să mai plătești o dată”

http://www.tion.ro/c...a-video/1994944
0

#48 Useril este offline   Bobby 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 930
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 01 martie 2018 - 21:01

Ar trebuii o actualizare sau ceva de genu incat la plata cu portofelul electronic sa existe un mesaj de confirmare pe care calatorul sa "apese" pentru a se evita situatiile de genul.
-1

#49 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2.814
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Pe malul unei ape
  • Interese:Oraşul Timişoara
    Canalul Bega
    IT . Cycling

Postat 01 martie 2018 - 21:10

Nu cred ca ar functiona asa ceva, foarte putina lume am vazut ca se uita pe ecran, atunci ce faci in cazul in care doar apropie si pleaca, "apasa" altcineva pentru el?. Lumea ar trebui sa se uite la ecran inainte de a valida. Si cred ca ar mai trebui marite caracterele, ca sa se vada mai bine.
-1

#50 Useril este offline   RB93 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 13 martie 2018 - 18:32

Aveti idee daca se respecta timpii de plecare de la capat de linie? Strict prima plecare de dimineata. Imagine postata
Sambata dimineata am tren la 6:27 dimineata si voiam sa iau un TV 8 de la Olimpia. Teoretic daca pleaca la 5:48 de la AEM ma incadrez sa prind trenul.
0

#51 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.351
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 01 iunie 2018 - 13:43

Pentru cei ce folosesc aceasta linie, e bine sa stie ca perechea de statii Banatim, de pe Str. 1 Decembrie, s-a dezafectat, tramvaiele oprind doar in statia Cimitir Buziasului, statie comuna cu linia 4.
0

#52 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.751
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 01 iunie 2018 - 17:36

Am scris si pe panouri "Statie dezafectata".
2

#53 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.155
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 02 iunie 2018 - 20:18

Privind acum in aplicatie cum este traseul deviat al liniei 8 tramvaie, mi-a venit urmatorul gand: nu ar fi fost o idee interesanta ca in loca sa se pastreze linia 9 intre AEM si Dambovita pe doua sensuri, si linia 8 intre AEM si Dambovita pe ruta "ocolitoare" prin Balcescu Mocioni Iuliu Maniu...pe perioada acestui an cel putin cat tin lucrarile sa se infiinteze O SINGURA linie care ma mearga in circuit intre AEM Dambovita Mocioni Cluj Banatul...pe doua sensuri concentrice..precum era fosta linie 6 circuit?
Poate s-ar obtine si o frecventa mai buna daca vehiculele de pe linia actuala 8 si 9 ar fi alocate unei singure linii...si ar fi utila si celor din zona Soarelui Judetean Liviu Rebreanu care ar avea o legatura directa pana in Maria spre centrul orasului si invers...fara sa ma schimbe mtc ul....
4

#54 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.817
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 iunie 2018 - 16:42

Ideea nu este rea, ba chiar ar mai elimina umpic din decalajul dintre trenuri, nemai fiind nevoie ca vreunul sa intoarca la vreun capat, ar venii constant unul dupa altul pe ambele sensuri. Am avea probabil si cele mai multe trenuri pe traseu daca s-ar realiza.
1

#55 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.351
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 03 iunie 2018 - 18:13

Conditiile legale impun acum pauze pentru conducatirii de vehicule, de aceea nu se prea mai prefera linii circuite. Tot din acest motiv (unul din motive) s-a renuntat si la linia 6. Cand inca era linia 6 se scotea tramvaiul din traseu si se lua pauza vatmanului in bucla de la Gara de Est, in jurul orei 11, dupa care reintra in traseul circuit. E neplacut acest lucru, vatmanul trebuind sa dea jos calatorii in P-ta Traian. De altfel, ar fi neplacut stationarea cu calatori mai mult de 2 min., indiferent ca ar fi la Dambovita, AEM sau Banatim, pentru traseul spus de BogdanTm. Zilnic observ calatori nerabdatori la capatul liniei E2 la Sf. Ap. Petru si Pavel, cand autobuzul are pauza si de 10 min.
0

#56 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.817
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 iunie 2018 - 19:32

Pai "lay off" poate sa fie la Banatim (fosta statie), acolo nu merge decat 8, si daca ar fi o linie asa cum a sugerat Bogdan, un 8/9, fara probleme se poate stationa. Numa bine graficul s-ar putea face astfel incat trenul care ar merge spre Olimpia sa steie cateva minute pana dupa ce a sosit un 4 dinspre Traian, asa s-ar putea face si o transbordare lejera. Asta e o chestie deja tehnica, daca se vrea se poate, linie este, vehicule sunt, oameni sunt, nu cere nimeni nimic in plus.
1

#57 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.351
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 03 iunie 2018 - 20:11

Nu e vorba ca nu are unde stationa, e vorba despre stationarea cu calatorii in tramvai, cei care "prind" stationarea in mijlocul calatoriei. :)
1

#58 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.155
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 04 iunie 2018 - 06:26

Legat de pauzele de la capat de linie, sau de bucla, imi amintesc ca si in epoca socialista cand tramvaiele duceau greul de transport linia 6 avea pauza in Piata Traian, pe cand era vechiul dispecerat de tabla pe partea cu piata..sau linia 1 si 2 facea pauze mai lungi in statia de la UMT (nimeni nu se supara pe atunci poate pentru ca viata curgea mai lent si nu era panica de azi sa ajungi in "x" minute in locul "y")...Putin off topic dar legat de subiect chiar dezbateam cu niste amici zilele trecute cat de putin stres era pe vremea in care chiar si telefonul fix era un lux al epocii. Sunai pe cetateanul "x" la telefonul de la fabrica...daca lipsea...e plecat pe teren..reveniti..cautai pe omul "y" acasa...ori nu raspundea...ori cineva din familie iti spunea...e iesit la teatru cu sotia...reveniti..si asta era. Ma amuza cand vad oameni efectiv stresati de telefonul mobil..cand raspund si pe strada la el sau cand suna de pe el prima intrebare chiar inainte de a spune "buna ziua" este..."unde esti?" sau "in cat ajungi"? de parca toti am avea audienta la Regina Marii Britanii si protocolul nu ne permite nici o secunda de intarziere...
4

#59 Useril este offline   Paul85 

  • Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 iunie 2018 - 12:24

Tin minte ca pe vremuri (foarte demult), linia 6 avea pauza la Banatim. Asta pe vremea cand inca liniile erau configurate in asa fel, incat 6-le sa aibe propria sa linie acolo (erau 4 linii in paralel in dreptul statiei de pe str. 1 Decembrie). Acolo era si singurul punct de pe traseul liniei 6 unde nu avea linie comuna cu nimeni. Nu stiam de linia 6 si scoaterea lui din traseu la ora 11, dar stiu sigur ca se facea chestia asta pe linia 10 (stationarea in bucla de la Gara de Est).
1

#60 Useril este offline   Gygyman6 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.817
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 iunie 2018 - 21:11

Vezi postareaBogdanTm, la 04 iunie 2018 - 06:26, a spus:

Putin off topic dar legat de subiect chiar dezbateam cu niste amici zilele trecute cat de putin stres era pe vremea in care chiar si telefonul fix era un lux al epocii. Sunai pe cetateanul "x" la telefonul de la fabrica...daca lipsea...e plecat pe teren..reveniti..cautai pe omul "y" acasa...ori nu raspundea...ori cineva din familie iti spunea...e iesit la teatru cu sotia...reveniti..si asta era. Ma amuza cand vad oameni efectiv stresati de telefonul mobil..cand raspund si pe strada la el sau cand suna de pe el prima intrebare chiar inainte de a spune "buna ziua" este..."unde esti?" sau "in cat ajungi"? de parca toti am avea audienta la Regina Marii Britanii si protocolul nu ne permite nici o secunda de intarziere...


Asta pentru ca nu stim sa fim obiectivi si punctuali. Ne place sa zicem da, fara sa avem acoperire, deoarece nu stim sa ne vindem munca cum trebuie, asta pentru ca ne complacem sa o facem mult si prost. Cand era sa zicem da la noi aici in batatura a fost cum a fost, dar dupa ce a trebuit sa lucram cu strainii s-a schimbat placa. De aceea e si toata nebunia de acuma, pentru ca totul se bazeaza pe oameni care zic da, dar habar nu au ce fac zicand asta. Cine a fost destept s-a tirat prin 90 de aici, iar ce a ramas a ramas, si sa schimbi ceva de unu singur e imposibil. Eu unul ma uit la strainii cu care mai colaboram, acolo unde lucrez, si cu cata relaxare si deschidere isi fac munca, pe cand tertii nostrii care au contact mai direct cu ei sunt bagati in priza 24/7... Pe langa asta sa nu mai zic ca percepem si total eronat sintagma "daca aia pot noi de ce nu am putea?", pai pentru ca nu avem dotari si mana de lucru de calitate, de aia. Ca sa faci din rahat bici la nesfarsit nu poti, pana la urma ceva cedeaza, ori tu, ori un utilaj, ori produsul cand e in uz.

Am vrut sa scriu mai devreme azi, dar m-au gasit la telefon si nu am putut sa zic ca nu sunt la birou cand eram :rad_masa:
1

Arata acest topic


  • (4 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi