STP Timișoara Forum: Sugestii site - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33

Sugestii site - doar despre pagina web (nu si despre forum)

#641 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1.818
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Pe malul unei ape
  • Interese:Oraşul Timişoara
    Canalul Bega
    IT . Cycling

Postat 01 martie 2016 - 22:10

pagina web a RATT , la 27.01 a spus:

...Data limită pentru depunerea ofertelor : 17.02.2016 ora 1000 ...



Eu stiam ca avem doar 24 de ore... sau 1000 de ore de la data respectiva Imagine postata

Citeaza


... la sediul RAT Timisoara B-dul Tache Ionescu nr.56 ...


Un mic secret: corect e Take , nici decum Tache, Takhe etc...
0

#642 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 01 martie 2016 - 22:16

Unii stiu ca e Take, altii nu, cum suficient era sa anunti ora 10 si gata. Eu practic dau copy/paste anunturilor ce le primesc, plus ca asa cum le primesc eu, ajung si prin presa.

Multi cred si folosesc ca adresa oficiala pentru sediul nostru din Dambovita, numarul 3 cu toate ca numarul 3 e spre Calea Sagului, in locatia respectiva aflandu-se o spalatorie auto.
0

#643 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1.818
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Pe malul unei ape
  • Interese:Oraşul Timişoara
    Canalul Bega
    IT . Cycling

Postat 01 martie 2016 - 22:24

Pai, dupa un copy/paste nu va ia mai mult de un minut o verificare in prealabil a informatiilor. Imagine postata Doar nu vrem sa stricam (mai mult) impresia despre regie...

ps: sediul din Dambovita nu avea parca numarul 1 ?

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 01 martie 2016 - 22:28

0

#644 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 01 martie 2016 - 22:43

Nu are numarul 1. Cum spuneam, numerotarea incepe la Calea Sagului. Chiar daca avem o intrare pe Dambovita, din cate stiu, adresa oficiala e pe Ion Barac.
Pai, eu zic ca cei care emit comunicatele ar trebui sa aiba grija de imaginea regiei. Crede-ma ca daca au fost greseli mari (si au fost) nu le-am dat drumul, dar in principiu nu as avea voie sa modific comunicatele oficiale. Suntem obligati sa pastram pe site aceste anunturi (asa cum sunt) si imagineaza-ti cum ar fi ca sa ma apuc sa editez diverse greseli ce le observ (sa zicem ca le-am observat intr-un anunt de acum 2 ani), sau sa reformulez daca-mi pare ceva gresit, etc.
0

#645 Useril este offline   FerraryTm 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1.194
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 02 martie 2016 - 00:22

Vezi postareadan.s, la 01 martie 2016 - 22:10, a spus:

[/size][/font]
Eu stiam ca avem doar 24 de ore... sau 1000 de ore de la data respectiva Imagine postata


Te invit sa faci o vizita prin Anglia (UK) unde se foloseste acelasi sistem.

0850 in loc de 08:50
0600 in loc de 06:00
Si asa mai departe ... poate au luat ceva de la englezi ... sau poate o fi vreun englez care da comunicatele.
0

#646 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 martie 2016 - 00:35

Si armata americana foloseste niste expresii ciudate pentru ora. De exemplu, ora 7 ar fi "zero seven hundred". (adica zero-sapte sute) :04: Deci ora 1000, e clar ora 10. :)
0

#647 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 aprilie 2016 - 20:07

Avem o sub-pagina noua pentru statia ITP a RATT. In partea de sus, pozele vor fi schimbate cu unele reale, realizate la fata locului. Apelati cu incredere cand aveti nevoie de ITP, statia avand tarife foarte mici, zic eu.

Imagine atasata: pagina itp.jpg Link: www.ratt.ro/itp
0

#648 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 aprilie 2016 - 20:52

Pagina RATT afisata in format UHD (4K cum zic unii) pe un TV Samsung de 40" (100cm) :)

Imagine atasata: UHD.jpg
1

#649 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 decembrie 2016 - 14:58

La Linia 22 sunt inversate sensurile la grafice :smilie_les_006:
0

#650 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 decembrie 2016 - 22:25

Am rezolvat. Multumesc ca ai sesizat. :beer2:
1

#651 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1.818
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Pe malul unei ape
  • Interese:Oraşul Timişoara
    Canalul Bega
    IT . Cycling

Postat 02 martie 2017 - 22:39

Am vazut ca ati facut upgrade la pagina web, o singura intrebare as avea: De ce cand intri de pe forum pe pagina aceasta se deschide in aceasi pagina si cand revin se deschide o pagina separata? It`s not make sense...
0

#652 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 martie 2017 - 23:30

La mine e asa: dau click din forum pe butonul cu pagina web, se deschide in aceasi pagina si invers, adica dau click pe butonul Forum din pagina web si se deschide forumul in aceasi ferestra. Asta pot eu controla, dar comportamentul browserelor folosite, nu-l pot controla eu.
0

#653 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 martie 2017 - 01:53

Se poate controla:

<a href="http://www.ratt.ro/forum" target="_blank"


Acel atribut nu era acolo acum putin timp :)

Aceasta postare a fost editata de NDY: 03 martie 2017 - 01:53

0

#654 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.581
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 03 martie 2017 - 14:12

E cum zice NDY.

Linkul catre forum, acela din partea de sus a homepageului ratt, are atributul target = _blank. Majoritatea browserelor il interpreteaza ca "deschide acest link intr-o pagina noua". La mine, pe Chrome 56.0.2924 respectiv Firefox 51.0.1 face fix asa. Deci ceea ce descrie dan.s este de asteptat dpdv tehnic, doar ca nu-i de dorit, din cate inteleg :)
0

#655 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 03 martie 2017 - 21:22

Sincer, nici nu stiu cum e ok... (depinde mult de cel ce da click si de ce vrea el) Daca esti pe pagina web si vrei sa se deschida o noua pagina cu forumul sau sa se deschida in aceasi pagina. Deocamdata am corectat pentru pagina principala, deci e cum a fost inainte.
0

#656 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1.818
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Pe malul unei ape
  • Interese:Oraşul Timişoara
    Canalul Bega
    IT . Cycling

Postat 03 martie 2017 - 21:35

Nu tocmai, in continuare deschide o pagina separata. Problema nu e de link, ci de html, acesta apeland la deschidere forma de 'append blank' (target="_blank"), eliminand aceasta forma, linkul se deschide in aceasi pagina.
0

#657 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 03 martie 2017 - 22:13

Crede-ma ca target-ul nu e blank... Mai da un refresh la pagina web. Am incercat cu IE, Chrome si Opera si e ok.

Imagine atasata: link.jpg
0

#658 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.581
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 04 martie 2017 - 08:56

Verificare simpla este sa vizitam pagina, facem clic dreapta pe textul "Forum" si dam un Inspect Element (sau care-i echivalentul in browserul curent). Intr-adevar, vad ca a disparut atributul blank din tagul a href :) iar la testul practic, mie mi-a deschis in aceeasi pagina.

edit: Am dat si un clear cache ca sa fiu sigur ca serverul imi serveste pagina asa cum o are *acum*. Chiar pare ok. Dan, incerci un clear cache?

Imagine atasata: 2017-03-04 08_52_46-Home RATT.png

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 04 martie 2017 - 09:00

1

#659 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.182
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 07 februarie 2018 - 19:37

:) Ce cauta lumea cu Google -legat de RATT- cel mai des:

Interogări Clicuri Expuneri
ratt 28.331 37.046
ratt timisoara 10.043 12.107
ratt forum 4.862 5.141
forum ratt 4.542 4.733
info ratt 4.379 4.698
grafice ratt 3.545 4.058
ratt info 2.546 2.768
infotrafic ratt 2.363 2.546
ratt grafice 1.780 1.961
expres 1 1.555 2.038

Grafice pentru E1 sunt cele mai cautate.

In ultimele 90 de zile, Google a servit 913 K de cautari privind RATT. :uimit:

Mobile 491.554
Desktop 403.039
Tabletă 18.437

Țări Expuneri
România 755.502
Germania 10.627
Regatul Unit (United Kingdom) 6.520
Franța 11.924
Italia 4.505
Iordania 305
Austria 2.347
Republica Moldova 8.235
...
...
4

Arata acest topic


  • (33 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi