STP Timișoara Forum: Probleme si sugestii forum - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (31 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31

Probleme si sugestii forum - doar despre forum (nu si despre pagina web)

#601 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 20 mai 2018 - 21:14

Acum nu sint acasa dar mesajul era ceva de genul atasament respins de server. O sa mai incerc cind ajung acasa.
0

#602 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 00:12

Imi apare:
Eroare Upload.jpg
Serverul a returnat o eroare in timpul incarcarii.
Fisierele imi apar in

Unde am 4119 pagini. Sa fie atinsa o limita de fisiere incarcate?


Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Eroare Upload.jpg

0

#603 Useril este offline   Radon ZR 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 21 mai 2018 - 00:12

Vezi postareaDoppler, la 20 mai 2018 - 21:14, a spus:

Acum nu sint acasa dar mesajul era ceva de genul atasament respins de server. O sa mai incerc cind ajung acasa.


Salutare! Și eu am aceeași problemă. De câteva zile nu mai pot atașa imagini la postări; primesc de asemenea câte o eroare de server pentru fiecare din imaginile ce ar fi trebuit încărcate. Folosesc ultima versiune de firefox și de Win10 (update-ul automat care vine la rând). Am încercat și de pe Edge (urmașul lui Internet Explorer), acolo nu apare butonul ”Click pentru a atașa fișierele” ci doar un ”Browse”, de unde pot selecta o singură imagine pentru upload pe forum (deci ceva merge, dar frustrant de încet și repetitiv pentru imagini mai multe).Butonul de ”Folosește editorul complet” nu funcționează deloc, doar mă auce în susul paginii.De asemenea, dacă ies dintr-o secțiune a forumului și încerc să intru în alta, mă trezesc adesea deconectat (să zicem ies din ”ISHO” și doresc să intru în ”Openville”), trebuie să mă log-ez din nou.
Inițial, aceste erori le primeam de pe unul din calculatoarele pe care lucrez, dar treptat s-a extins la toate 3, deci suspectez că are o legătură cu vreun update de Win, sau de un anume soft. Toate sunt cu Win10 și Firefox (mă rog, și Edge care e deschis doar la nevoie)
L.E. - după postare am văzut că a pus Doppler o poză cu erorile primite. Exact la fel arată și la mine.

Aceasta postare a fost editata de Radon ZR: 21 mai 2018 - 00:14

0

#604 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 00:36

Am incercat sa uploadez imagini doar de pe un PC cu Windows 7 si Firefox, care acum realizez ca s-a update-uit acum vreo 1-2 zile. Imagine postata
1

#605 Useril este offline   radutm 

  • Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 466
  • Inregistrat: 09 aprilie 15
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 10:02

Aceeasi problema si la mine.
1

#606 Useril este offline   Radon ZR 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 21 mai 2018 - 11:56

Vezi postareaDoppler, la 21 mai 2018 - 00:36, a spus:

Am incercat sa uploadez imagini doar de pe un PC cu Windows 7 si Firefox, care acum realizez ca s-a update-uit acum vreo 1-2 zile. Imagine postata


Nu înțeleg de unde a apărut minusul la cometariul tău, Doppler :( De data asta nu am dat click pe nimic; există vreo scurtătură de taste pentru minusuri și am acționat-o fără să știu? Este a doua oară când dau minus fără să doresc asta, și nici nu am posibilitatea să rectific :( Scuze!
0

#607 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 21 mai 2018 - 19:25

Uploaderul din IPB, versiunea ce permite incarcarea a 10 fotografii simultan, este flash. Incercati sa instalati plugin-ul, poate asa merge.
0

#608 Useril este offline   test 

  • Membru începător
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 08 februarie 10
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 19:33

Test upload (browser Opera) cu un cont de test, fara drepturi de moderator sau admin:

Imagine atasata: 11.jpg Imagine atasata: 20160610_110632.jpg Imagine atasata: 20160610_110640.jpg Imagine atasata: 20160610_110658.jpg

Probabil Firefox nu are sau nu foloseste flash.

Aceasta postare a fost editata de test: 21 mai 2018 - 19:42

1

#609 Useril este offline   test 

  • Membru începător
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 08 februarie 10
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 19:46

Test upload (Chrome):

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: 20161216_103722.jpg
  • Imagine atasata: 20161216_103709_001.jpg
  • Imagine atasata: 20161216_103700.jpg

0

#610 Useril este offline   test 

  • Membru începător
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 08 februarie 10
  • Sexul:masculin

Postat 21 mai 2018 - 19:52

Test upload (IE 11 Win 8.1):
Imagine atasata: 20180311_111102-2.jpg Imagine atasata: 20180311_111447-2.jpg Imagine atasata: 20180311_111624-2.jpg
0

#611 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 21 mai 2018 - 19:55

Firefox nu am, deci e posibil ca problema sa fie din el. Si IPB-ul spune ceva de genul asta:

Imagine atasata: flash upload.jpg

Postarile mele de test de mai sus, le voi sterge peste cateva zile.
0

#612 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 21 mai 2018 - 19:59

Cica asta ar fi solutia pt. Firefox:

Citeaza

Type about:addons<enter> in the address bar to open the Add-ons Manager.
Hot key; <Control> (Mac=<Command>) <Shift> A)

On the left side of the page, select Plugins.
Make sure the ones you want to use are set to
Ask or Allow.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Go to the web page. Once the page is loading, mouse
to the address bar and Left-click the icon. Select
Permissions. In the menu, Make sure the ones
you want to use are set to Ask or Allow.

0

#613 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 22 mai 2018 - 00:57

In Chrome as putea sa atasez fisier cu fisier, mai intii selectez unul, dupa aceea trebuie sa apas buton prin care sa il atasez efectiv, total aiurea, irosire de timp. Imagine postata
Duminica la Popa Sapca am pregatit pentru postare 111 poze, este exclus sa muncesc o ora ca sa le postez. Imagine postata

0

#614 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 mai 2018 - 18:37

Nu ai reusit asa cum scrie in postarea mea anterioara? Era solutia exact pentru cazul tau: Firefox updatat proaspat + Windows 7.
0

#615 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 mai 2018 - 18:52

Am instalat azi ultima versiune de Firefox. Prima data cand am vrut sa incarc pozele de test, mi-a aparut doar un buton complet negru si inactiv, dar si un pop up care imi cerea sa activez flash. Dupa ce am dat Allow si sa retina setarile, totul merge perfect. Deci as zice sa incerci solutia din postarea anterioara (CTRL+Shift+A si alegi Plugins), sau o dezinstalare si reinstalare, dand allow la flash cand intreaba prima data.

Imagine atasata: upload flash.jpg
0

#616 Useril este offline   Radon ZR 

  • Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 22 mai 2018 - 20:15

La mine era activat, altfel nu mergea până acum. Nu cred că acolo e problema, butonul apare corect, fereastra de selectare a imaginilor se deschide, aparent acestea se și încarcă dar la final în dreptul fișierelor apare eroarea de server. Precum în imaginea postată de Doppler. Azi am încărcat 4 imagini, prin Edge, bucată cu bucată fiindcă nici acolo nu funcționează corect. În Firefox - deloc. Pentru asta trebuie să dau ”Răspuns Nou” sau ”Răspunde” la o anume postare;&nbsp;&nbsp;butonul ”Folosește Editor Complet” nu are nici un efect, rămâne în modul ”Răspuns Rapid” și pagina se scrolează automat spre partea superioară. <br></div><div>&nbsp;P.S. Eu folosesc Win 10 iar în ultimele zile au intrat câteva update-uri mai serioase<br></div>
0

#617 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 mai 2018 - 21:13

Din pacate, nu prea am ce face, parand o problema de browser-flash plugin. O sa mai incerc pe cateva PC-uri la serviciu, unele care sa aiba Windows 10 si poate gasesc si unul cu 7.
0

#618 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat Ieri, 00:10

Si la mine e activat si nu merge. Interesant ca daca am intrat in Try switching to our basic uploader si apoi Administreaza atasamente, fisierele apar incarcate pe server. doar cele din acest moment, nu si cele de acum citeva zile cind am inceput sa am probleme, dar care apareau in acel loc si atunci. In plus la topic apare Unavailable. Imagine postata



0

#619 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.415
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat Ieri, 17:24

Am verificat in folderul upload al forumului, pe server si nu sunt incarcate. Sunt acolo doar cele ce deja se vad si pe forum, in diverse topice si postari.
0

#620 Useril este offline   Doppler 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.373
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat Ieri, 23:30

Un prieten mi-a sugerat o solutie de compromis: Internet Explorer. Are multe scapari, nu retine setarile de vizualizare fisiere (tot timpul incepe cu detalii) si mai ales la fiecare 10 fisiere incarcate trebuie din nou navigat prin directoare pina la fisiere, fata de Mozilla nu retine ultima cale.
0

Arata acest topic


  • (31 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi