Pe undeva, ăsta e un test legat de societatea noastră, cât suntem de deschişi
Oraşul e casa ta, sau ar trebui să fie. Şi aşa cum acasă nu faci mizerie pe covor, n-ar trebui să faci nici în oraş. La fel, dacă acasă te simţi bine oricum ai fi îmbrăcat sau oricum ai arăta, la fel ar trebui să fii pe drumurile oraşului : tu însuţi, mândru că exişti. Din păcate, la noi oraşele sunt "văzute" mai degrabă ca nişte conglomerate în care oamenii s-au strâns, randomly, şi care nu sunt ale nimănui, spiritual vorbind. Găseşti aici o explicaţie pentru comportamentul multor venituri .. ei au o scuză, nu-s "ai noştri", nu îi leagă nimic de oraş, de locuri .. şi dacă s-ar **** în mijlocul străzii, li s-ar părea normal. Din păcate, şi unii localnici încep să piardă legătura între ei şi locurile unde trăiesc.
Am fost interpelat de diverşi, cu diverse ocazii, când li se părea că îmi intră în poză, şi mi se explica foarte serios că le intru în viaţa privată pozându-i; wtf, care viaţă privată când ai ieşit pe stradă? Poţi lucra şi de acasă, sau poţi să mergi cu gluga pe cap, dacă nu vrei să fii pozat. Dar dacă ieşi din casă, când ai trecut pragul, îţi oferi imaginea tuturor, fie ea bună sau rea, frumoasă sau neglijată. Însă avem boala pretinderii, boala de a fi cu 3 cm mai înalţi, în imagini, boala de a părea perfecţi. Cuvântul-cheie : "a părea".
Acu', n-am pretenţia să înţeleagă vreun vatman/şofer toată polologhia asta, ci doar că nu e cazul să reacţioneze aiurea când le sunt făcute poze