Sorin spune el ceva acolo. Nu-s mandru de chestia asta, dar o s-o spun pe sleau: de cel putin 5 ani este irespirabil in tramvaie vara, prin urmare de cel putin 5 ani RATT nu vede vara vreun ban de la mine pe abonament general si vede foarte rar pe bilete cand imi amintesc sa cumpar. Altfel la ora 21-22 cand e respirabil si nu-s controale, urc si fara sa am asa ceva in buzunar. Chestia s-a schimbat de anul asta de cand am posibilitatea sa incarc bani pe card, dar tot nu mi-i cheltui in sauna tramvaiului.
Nu-i vorba decat de rezistenta oamenilor. Si oamenii vor transport rapid si relativ ieftin. Stiu, in forul meu interior sunt de acord cu toate argumentele aduse aici legate de costurile de operare s.a.m.d., dar in final totul se rezuma la un singur lucru - mai urca omul intr-un MTC cand conditiile sunt oribile? Cand se inghesuie la ora 9 pe linia 33? Cand dupa 2 minute in tramvai curge transpiratia chiar daca ai avea la tine un evantai gigantic?
Coordonatele sunt simple: timpi si costuri. Daca partea de costuri este relativ fixa, timpii sunt ajustabili. S-a propus de zeci de ori ca RATT sa ia pozitie in Comisia de Circulatie legat de diversele probleme (semafor Gara, semafoare Rebreanu etc); nu sunt probleme care ii afecteaza pe calatori, cu timpii scosi din semafoarele de la Gara s-ar putea da pauze la capat de linie propriilor angajati. Nu-mi pasa de oamenii deranjati de viteza tramvaielor, bunica-mea locuieste in centru si a prins Timisuri huruindu-i la 5 dimineata pe sub geam. Eu stau la 350 de metri de statia Aurora, si aud dintre blocuri, dimineata, tramvaiele huruind. Cine nu poate suporta zgomotul e liber sa se mute la tara.
Sincer, eu unul nu ma astept ca cineva sa ia atitudine in privinta limitarilor astora avand in vedere ca undeva in organigrama lipseste puterea de a face un lucru mult mai simplu: de a ajusta niste grafice astfel incat sa existe sinceritate fata de publicul calator. S-au plans soferi si vatmani in PUBLIC (cocaina, emilut) legat de grafice, reactie 0. Pacat ca presa n-a prins momentul, ar fi fost delicios sa apara vreo 2-3 articole pe tema asta.
Apreciem ce se intampla in departamentul IT, dar mai e mult pana departe
CITAT
În viziunea noastră transportul în comun de calitate, este transportul pentru care un client care a plătit, este multumit că nu a pierdut timp [1], nu a facut eforturi fizice [2], nu a avut evenimente neplăcute [3], nu a avut riscuri pentru sănătatea sau bunurile sale [4], a ajuns unde a dorit [5] iar transportul s-a făcut fară a polua mediul înconjurător [6] şi a contribuit la aspectul civilizat al oraşului [7].
Hm.