ioio_viola, la 10 decembrie 2018 - 12:51, a spus:
un stadion sau o sala de sport nu se fac doar pentru sport, se pot tine concerte, festivaluri si alte cele.
Caldura la bloc nu e normal sa fie subventionata, din pacate acolo se sifoneaza bani grei si e greu sa se renunte la asta.
cu ce ma ajuta pe mine ca Timisoarean ca o sa vina turisti in Bucuresti. Din banii lor sa dea daca vin turisti. Sau sa faca pe fonduri europene. Nu vad sa vina fonduri din bugetul Bucurestiului pentru reabilitarea centrului vechi in Timisoara.
Cu gandirea asta nu ajungem niciunde, si eu pot sa spun ca la ce ma ajuta pe mine Pasajul Solventul ca eu nu am drum pe acolo, eu traversez pe la Padurea Verde orasul. Sau la ce ma ajuta ca s-a bagat transport pe Bega ca nu ma dau in barci.
Cu stadioanele nu ma intereseaza ca nu ma duc nici la concerte na? Daca pt foarte multi oameni catedrala e importanta, trebuie sa respecti asta, fii mai tolerant, mai "european" cum va place voua sa ziceti. Poate pe tine nu te intereseaza dar pe ei da, nu se poate face NUMAI ce vrei tu.
Pe de o parte tot propovaduti toleranta in banat unde au conlocuit nush cate etnii dar pe de alta parte toata ziua comentati de olteni, de mitici etc.
Incearca sa-ti dai jos ochelarii de cal, fara patima iti zic, altfel nu vom progresa niciodata ca tara
Scuzoaie de offtopic