Intrerupere functionare forum
Postat 21 august 2009 - 09:41
Am avut oprit azi forumul, timp de 30 de minute, pentru un backup al tuturor fisierelor (nu doar baza de date). Sunt deja multe fotografii si topice care au necesitat multa munca si nu dorim ca acestea sa se piarda.
Din ianuarie si pana acum s-au incarcat pe server aproape 9000 de fotografii.
Din ianuarie si pana acum s-au incarcat pe server aproape 9000 de fotografii.

Postat 26 septembrie 2009 - 10:35
dAImon, la 26 Sep 2009, 00:12, a spus:
Suntem gazduiti pe acelasi server impreuna cu cel de ticketing si care tine baza de date? Fie IPSul da rateuri, fie ruleaza vreun script intensiv la ora 21 (gen database backup).
Nu, bineinteles ca nu e acelasi server, nici macar locatia nu e aceasi. Am verificat si la ora 21 nu ruleaza nimic in plus. Ieri am dezactivat automatic update si pare ca s-a rezolvat (aseara a mers bine).
Postat 21 decembrie 2009 - 23:12
A mers execrabil de prost ieri forumul, abia azi dimineata si-a revenit cat de cat.
Si de multe ori mai apare urmatoarea problema (tot mai frecvent in ultima vreme si mai ales seara), forumul se incarca instantaneu, dar nu se incarca pozele (care este gazduita pe forum).
Si de multe ori mai apare urmatoarea problema (tot mai frecvent in ultima vreme si mai ales seara), forumul se incarca instantaneu, dar nu se incarca pozele (care este gazduita pe forum).