STP Timișoara Forum: Panouri electronice de afișare în stație - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (184 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 182
  • 183
  • 184

Panouri electronice de afișare în stație

#3661 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 26.957
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 septembrie 2020 - 20:21

Cel din Torontal e defect, trebuie inlocuit. Despre faptul ca pot afisa oricand si numele statiei, scriam in postarile anterioare.
0

#3662 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 3.513
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 16 septembrie 2020 - 22:39

Singura statie pe care am vazut-o cu panoul pozitionat bine, peste cel actual:

Imagine atasata: vssd-16.sept.2020-001.jpg

2

#3663 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 3.513
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 05 noiembrie 2020 - 16:37

Interesant, dar in statia de troleibuz de la T,Grozavescu sunt 2 casete luminoase cu numele statiei. Culmea e ca nu sunt chiar identice (pe una scrie 'Statia T. Grozavescu', iar pe cea de la urmatorul stalp doar 'Statia Grozavescu') O fi o greseala?
0

#3664 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 26.957
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 noiembrie 2020 - 22:40

N-am stiut asta... O sa intreb ce e cu ele cand am ocazia.
0

#3665 Useril este offline   dan.s 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 3.513
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 14 noiembrie 2020 - 19:43

Vezi postareadan.s, la 05 noiembrie 2020 - 16:37, a spus:

... la T,Grozavescu sunt 2 casete luminoase cu numele statiei....


Si in Dambovita la fel in statia L7, numai ca aici e mai 'interesant' ca la Posta, aici chiar sunt unul langa altul.
0

#3666 Useril este offline   Janto A. 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Automobilele,limbile străine,istoria şi geografia

Postat 14 noiembrie 2020 - 20:15

Am o întrebare:Panoul din Stația Gh.Lazăr(Lângă Kaufland) nu poate fi înlocuit?De la furtuna din 2017 lipsește,și tot de atunci nu s-a găsit o soluție permanentă de înlocuire(Tentativele cu Display-ul stației de autobuz au fost de scurtă durată).
0

#3667 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 26.957
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 14 noiembrie 2020 - 21:44

Din pacate nu mai prea avem panouri cu randuri putine si sa punem unul cu 5R ar fi exagerat. Cel pe LCD ar merge si acum, daca monitorul ar fi inlocuit. Computerul ce-l comanda e inca acolo si legatura la internet este functionala. Sa vad ce imi spun colegii de la velo in legatura cu monitorul.
1

Arata acest topic


  • (184 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 182
  • 183
  • 184

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi