Intrerupere functionare forum
Postat 29 august 2013 - 08:13
Acum ceva timp nu mi se încărca nimic de pe ratt.ro. Momentan http://ratt.ro/txt/ întoarce
Citeaza
**Legatura cu baza de date imposibila (OCI) !
Postat 29 august 2013 - 23:32
Daca tot suntem la chestiunea asta
Orice server ar trebui sa raspunda corect indiferent ca adaugam www. sau nu, practic acela e un nume de subdomeniu. Saitul principal ratt.ro vad ca se conformeaza, sper ca si restul aplicatiilor de pe el 

Florin.B RATT, la 29 august 2013 - 08:52, a spus:
La mine merge, dar am scris si www.
Postat 26 septembrie 2013 - 21:08
Din cauza unor lucrari la reteaua de alimentare cu energie electrica, in locatia in care sunt serverele, e posibil ca in cursul zilei de maine, forumul si pagina web sa nu functioneze (vor merge un timp pe UPS-uri, dar se anunta o oprire mai lunga, care va depasi capacitatea acestora.
In mod sigur aceasta oprire va afecta si dispecerizarea si functionarea panourilor de afisare din oras.

In mod sigur aceasta oprire va afecta si dispecerizarea si functionarea panourilor de afisare din oras.
Postat 17 martie 2014 - 11:13
Eu chiar acum lucrez la un mesaj destul de complex.
Forumul cade si-si revine cu o alternanta de neinvidiat. E chiar suparator.
Forumul cade si-si revine cu o alternanta de neinvidiat. E chiar suparator.
Postat 17 martie 2014 - 13:38
Serverul care se ocupa de managementul retelei (deci nu cel pe care e forumul si pagina web) are probleme serioase si trebuie inlocuit. Pana vom face asta, nu avem solutie la aceste caderi si ne cerem scuze anticipat. Daca aveti mesaje mai lungi, complexe, incercati sa le scrieti intr-un text pe PC, dupa care sa-i dati copy/paste in fereastra de editare a mesajului de pe forum.
Postat 18 martie 2014 - 20:42
Presupun ca e vorba de routerul principal, la cate placi de retea are montate.
HDD-urile WD Black nu sunt pentru functionare continua. Ar fi trebuit sa va luati WD din seria Red.
WD din seria Black se defecteaza destul de rapid.
Pe sistemul asta ar mere si ceva masini virtuale puse. Oricum imi place ca ati prevazut separat o placa cu controller RAID pe PCIe 4x.
HDD-urile WD Black nu sunt pentru functionare continua. Ar fi trebuit sa va luati WD din seria Red.
WD din seria Black se defecteaza destul de rapid.
Pe sistemul asta ar mere si ceva masini virtuale puse. Oricum imi place ca ati prevazut separat o placa cu controller RAID pe PCIe 4x.
Postat 19 martie 2014 - 10:42
Vali, la 19 martie 2014 - 03:42, a spus:
Sorine uitate atent la ultima poza vezi clar WD 2.0 TB cu culoarea neagra!!!
Aşa cum nu orice zboară se mănâncă, nu orice WD care e negru e WD black. Cu privire la WD red, cel mai bun răspuns e AICI.

Vă mulţumim pentru înţelegere.