STP Timișoara Forum: Linia Expres 4 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 4 Evaluare topic: -----

#81 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 05 aprilie 2013 - 19:15

Vezi postareacseh_17, la 04 aprilie 2013 - 14:11, a spus:

La E4 mai exista statia de la Real? Ma rog fostul Real...

Tu chiar nu ai ce face? La ce bun să mai existe o staţie în plin câmp, în pustiu? Pt iepuri?????

Aceasta postare a fost editata de emilut: 05 aprilie 2013 - 19:16

0

#82 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.272
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 aprilie 2013 - 00:03

Ca nu ar fi alte exemple de statii complet inutile... :rolleyes:
0

#83 Useril este offline   G-man 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:FAN COURIER :)

Postat 15 iunie 2013 - 15:56

Se modifica Express 4? Din 17*06*2013? Am auzit de la oameni de la aeroport.
0

#84 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.872
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 15 iunie 2013 - 17:14

Nu am primit niciun comunicat in acest sens si nici grafice noi nu vad sa fie pe server. La ce modificari te referi? Grafice, traseu... ?
0

#85 Useril este offline   G-man 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:FAN COURIER :)

Postat 16 iunie 2013 - 15:32

Nu, Lucratori de la aeroport ziceau ca se va prelungi pana la gara, ca se va modifica programul... si ca e4barat va merge numai in cartier...
0

#86 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.872
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 iunie 2013 - 17:22

Nu am primit inca nici stire despre asta. Sa vedem maine daca apare ceva nou.
0

#87 Useril este offline   G-man 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:FAN COURIER :)

Postat 24 septembrie 2013 - 20:32

s-a schimbat programul la E4? La ora 7 in loc de E4 vine E4 barat?
Ne incurca la service dfeoarece nu opreste la intrare in Ghiroda ... Ce se intampla? Soferii ne spun ca E4B e la 7 si ne arata placuta lui E4...

Aceasta postare a fost editata de G-man: 24 septembrie 2013 - 20:33

0

#88 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.872
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 24 septembrie 2013 - 20:59

Pentru E4 barat, in 18 septembrie. Vezi graficele pe pagina web, grafice scoala.
0

#89 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 29 septembrie 2013 - 08:09

Vezi postareaG-man, la 24 septembrie 2013 - 20:32, a spus:

s-a schimbat programul la E4? La ora 7 in loc de E4 vine E4 barat?
Ne incurca la service dfeoarece nu opreste la intrare in Ghiroda ... Ce se intampla? Soferii ne spun ca E4B e la 7 si ne arata placuta lui E4...

A fost doar o întâmplare. De la începerea anului şcolar s-a modificat graficul liniei E4B. Astfel, înainte de a intra pe traseul E4B, acesta face o tură pe E4 (simplu), tură pe care până acum o făcea vârful de la E4 (simplu).
Cel mai probabil, ai nimerit unul dintre şoferii cei nou angajaţi, care habar n-are despre ce e vorba. În foaia de parcurs scrie doar E4B, dar în grafic e prevăzută şi tura de la ora 7:00, tură la care TREBUIE să oprească şi la Ghiroda, circulând cu afişajul setat pe E4 (simplu). Abia când revine de la aeroport, schimbă afişajul pe E4B, şi intră în traseul lui E4B de la Bariţiu.
0

#90 Useril este offline   mile 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 9.137
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 29 septembrie 2013 - 12:32

Da, se pare ca tot mai adesea va fi nevoie de setarea afisajului pentru a eficientiza parcul auto dsponibil. In aceste conditii se va crea un oarecare haos, "debandada" pentru ca soferii noi nu stiu prea bine ce au de facut iar celor vechi (unora) care stiu ce au de facut, putin le pasa de acest lucru.
Vorbesc in general plecand de la situatia de mai sus...In continuare pe L3 si E3 avem situatii in care afisajul autobuzului arata eronat traseul, evident, la acele autobuze a caror soferi nu-si fac treaba corespunzator...O fi o responsabilitate prea complicata, stiu eu?...
0

#91 Useril este offline   Bogdan14 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 18 octombrie 2013 - 21:11

Am 2 intrebari:
1) Am vazut ca la Jumbo exista statie de autobuz, ea exista si in graficele de pe site? Si daca da, sa-mi spuneti, va rog, cum se numeste.
2) Ca sa ajung la Jumbo, pe sensul Bastion - Aeroport opreste autobuzul, sau astept pana face bucla la aeroport?


LE: Am gasit statia, fiindca am dat din greseala pe graficul lui E4b spre Aeroport si a aparut unul diferit pentru E4! :wacko:

Aceasta postare a fost editata de Bogdan14: 18 octombrie 2013 - 21:16

0

#92 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.872
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 18 octombrie 2013 - 21:34

Doar E4 are statie la Jumbo, nu si E4 barat.
Este grafic pe pagina web (eventual sterge cash-ul browserului, sau descarca pdf-ul pe computerul tau)

Links: Spre aeroport Spre Bastion
0

#93 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 decembrie 2013 - 03:03

O localizaer a stației Hella se poate?
P.S. Din câte înțeleg, se oprește și la Jumbo - trebuie editat //ratt.ro/statii3.html// si Cseh in fisierul pentru Public Transport.
0

#94 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 27 decembrie 2013 - 23:45

Staţia Hella se află între sensul giratoriu aflat pe şoseaua de centură, şi bifurcaţia dintre drumul spre aeroport şi cel spre cartierul de locuinţe. De la 1 decembrie, şi E4 barat intră la Jumbo, şi la dus, şi la întors.
1

#95 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 iunie 2014 - 12:51

Se folosesc ambele statii de la Jumbo? (vis-a-vis) Se opreste in ambele statii in aceiasi cursa pe acelasi sens?
0

#96 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.872
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 16 iunie 2014 - 13:28

Avem statii la Jumbo pe ambele sensuri, dar nu doua pe acelasi sens. (poate te referi la cea de la Hella?)
0

#97 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 iunie 2014 - 13:57

Nu, la Jumbo. Cand era Real acolo, autobuzul oprea si inainte si dupa sensul giratoriu, erau 2 statii in incinta parcarii. Acum se opreste cum?
0

#98 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.272
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 16 iunie 2014 - 14:00

Corect, insa unul era pentru sensul catre Aeroport, si celalat pentru celalt sens. Acuma daca tin eu chiar bine minte, cred ca autobuzul opreste doar la DUS... Nu stiu exact, si parca numai intra in aceea bucla.
0

#99 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 17 iunie 2014 - 13:24

Vezi postareaRaoul94, la 16 iunie 2014 - 12:51, a spus:

Se folosesc ambele statii de la Jumbo? (vis-a-vis) Se opreste in ambele statii in aceiasi cursa pe acelasi sens?

Se folosesc ambele, dar nu concomitent. Se opreşte la prima (pe dreapta, privind spre Jumbo) când se merge spre aeroport, şi la cealaltă la întoarcere. De fapt, şi tabelele montate în staţii sunt destul de explicite, cu condiţia să fie citite.
1

#100 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 iunie 2014 - 13:30

Mulțumesc încă odată emiluț pentur lămuriri. :so pe iei:
0

Arata acest topic


  • (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi