Arsenal Park Orăștie Parc tematic militar
Postat 13 decembrie 2015 - 13:52
Dupa parerea mea, avem de-a face cu o tradare...Nu cred ca-i oprea cineva sa construiasca si in orasul de care intr-un fel sau altul au profitat la maxim in a-si insuti averea...
Postat 14 decembrie 2015 - 09:40
Investesc si in Timisoara, o sa faca o cladire noua de birouri la Electromotor.

Postat 14 decembrie 2015 - 12:05
Unii spuneau că-n iarna asta.
N-am idee pentru ce capacitate a fost proiectat. Posibil să se adreseze clienților care-s deja cazați în cazarmele și vilele din parc, posibil și altora din afară.
PS: poza de sus, fiind făcută de la vreo 45 de metri altitudine, nu reflectă fidel dimensiunea reală
Postat 14 decembrie 2015 - 12:37
Doppler, la 14 decembrie 2015 - 09:40, a spus:
Prea putin si prea tarziu. Probabil ca au fost urechiati de prea multe ori si au zis c-o fi cazul sa "ridice" ceva si in Timisoara...
Oricum, de la intentie si pana la realizare este cale lunga...
Postat 16 decembrie 2015 - 12:06
mile, la 13 decembrie 2015 - 13:52, a spus:
Dupa parerea mea, avem de-a face cu o tradare...Nu cred ca-i oprea cineva sa construiasca si in orasul de care intr-un fel sau altul au profitat la maxim in a-si insuti averea...
In Timisoara ei doar demoleaza.
Doppler, la 14 decembrie 2015 - 09:40, a spus:
Investesc si in Timisoara, o sa faca o cladire noua de birouri la Electromotor.
Au distrus Electromotorul si ridica o cladire de birouri, eu nu o vad ca pe o investitie...
Postat 16 decembrie 2015 - 17:25
Postat 24 mai 2016 - 09:34
Postat 30 iunie 2016 - 16:06
Citeaza
Marius şi Emil Cristescu, unii dintre cei mai bogaţi români- ei ocupau locul al şaptelea în ediţia din 2015 a Top 300 Capital, au dezvoltat un proiect ce a presupus construirea unor obiective pentru distracţie în Orăştie, în valoare de peste 6 milioane de euro.
[...]
Aqua Park Arsenal poate găzdui 1.000 de vizitatori vara şi 300 în restul anului, iar jumătate dintre aceştia se estimează că vor fi persoane care locuiesc în zonă. Arsenal Park a stârnit şi interesul turiştilor ruşi, care vor începe să cumpere pachete în resort începând cu acest an.
"Până şi timişorenii mei mă reneagă, supăraţi că n-am făcut asta în Timişoara", a declarat Marius Cristescu. El a povestit că nimeni, în afară de el, nici măcar fratele său Emil, nu credeau în 2001 că o fostă fabrică de armament se poate transforma într-o atracţie turistică. "E foarte greu în România să-ţi transformi visele în realitate. Trebuie să ai o ambiţie extraordinară şi să laşi totul de parte. Eu sunt foarte bucuros că după atâţia ani am reuşit facem un obiectiv turistic interesant şi sper să punem România, cu acest obiectiv, pe harta turismului de aventură din Europa", a mai spus el.
[...]
capital.ro
Postat 02 iulie 2016 - 10:50
Citeaza
...si pe buna dreptate. Adica ai facut bani (nu comentam cum) pe spatele timisorenilor ca sa te duci sa faci aqua park la ... Orastie.

Postat 03 iulie 2016 - 23:17