STP Timișoara Forum: Sincronizare grafice-info trafic - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
Pagina 1 din 1

Sincronizare grafice-info trafic

#1 Useril este offline   RB93 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 mai 2018 - 18:35

Voiam de ceva timp sa scriu despre asta, parca s-a mai mentionat in unele comentarii la diverse subiecte.
Exista linii unde denumiri de statii din graficele de pe site/din statii nu corespund denumirilor din info trafic (de pe site)/aplicatii de mobil.

Cateva exemple:

E8: grafic: Statia Calderon / InfoTrafic site: Radio Timisoara
E2: grafic: Dedeman / InfoTrafic site: Complex Euro
E1: grafic: L. Rebreanu / InfoTrafic site: Bd. Dambovita

Nu am stat sa caut la toate, pe acestea le stiu trecand frecvent pe acolo.
Pentru cineva din oras probabil e irelevant deoarece stie ca ambele denumiri pot fi atribuite statiei respective.
Pe un turist/nou-venit (pana se obisnuieste) il poate pune usor in dificultate mai ales daca e strain, chiar daca e logic ca statia respectiva e una si aceeasi. In plus nu da foarte bine/profi pentru imaginea STPT.

Ce parere aveti de asta? Ar fi greu de modificat in info trafic sa corespunda cu graficele? Ma gandesc ca daca se modifica in info trafic, apoi vor fi schimbate si in aplicatiile de mobil sa corespunda.

Aceasta postare a fost editata de RB93: 17 mai 2018 - 18:39

0

#2 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.518
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 mai 2018 - 19:15

Daca Visor are putin timp liber o sa poata modifica.
2

#3 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.093
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 17 mai 2018 - 20:26

Sigur. Posteaza lista aici si vedem care e varianta finala. In prezent ele sunt exact ca in sistem, trecute de cei care au "desenat" traseele.
2

#4 Useril este offline   RB93 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 mai 2018 - 21:52

Super, multumesc de feedback.
Cand prin momentul ma uit atent peste toate si va las o lista.

Aceasta postare a fost editata de RB93: 17 mai 2018 - 21:52

1

#5 Useril este offline   RB93 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 mai 2018 - 16:35

Imagine atasata: 2018-05-25_172632.png
La unele linii sunt statii care apar in grafice, dar nu si in infotrafic. Nu le-am trecut deoarece am presupus ca nu are rost; sunt foarte aproape una de cealalta, au si timpii din grafic la fel. Cred ca de asta nici nu au fost incluse de la inceput.
Cu linia 28 nu am fost niciodata, nu stiu cum sta treaba in realitate in comparatie cu grafice/infotrafic.
Si linia 29 nu am gasit-o in infotrafic Imagine postata
La graficele tramvaielor/troleibuzelor lipseste ultimul indicativ: 9 pentru tramvaie si 18 pentru troleibuze.


Stiti cumva google maps de unde isi ia numele statiilor?



Aceasta postare a fost editata de RB93: 25 mai 2018 - 16:38

1

#6 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.093
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 25 mai 2018 - 19:47

Alea care nu apar in lista, dar apar pe panourile din statii (si grafice site), nu avem cum sa le introducem noi, ele trebuind introduse in sistem, de cei care traseaza virtual traseele, dupa care statiile vor aparea automat si in aplicatii.

Denumirile le vom schimba. :)

Linia 29 nu mai e, e M29. :)
1

#7 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.093
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:RATT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 27 mai 2018 - 15:10

Am modificat, dar doua sunt greseli la grafice (panourile din statii):

1 - la L21 plecarea e de la Garajul Auto, unde sunt si statiile de tramvai, chiar la Cimitirul Buzias, deci e corect sub aceasta denumire. Statia Banatim e a tramvaielor liniei 8 la intersectia cu macazurile. Doar ca vad ca nu a fost inclusa in sistem, doar pe cea de la Cimitir (Garaj).

2 - la liniile E4 si E4b, pe sensul spre centru e corecta denumirea Camping, aflandu-se chiar la Camping, fiind statie comuna si cu linia M11, la care culmea e trecut corect Camping. :)

Multumim de ajutor!
1

#8 Useril este offline   RB93 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 mai 2018 - 17:12

Multumesc si eu pt receptivitate Imagine postata
1

#9 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 24.518
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 27 mai 2018 - 21:03

Am pus fisierul primit de la Visor pe server si ar trebui ca modificarile sa fie vizibile deja.
1

Arata acest topic


Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi