STP Timișoara Forum: Linia 1 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 1 Evaluare topic: -----

#1 Useril este offline   lloner 

  • Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 27 martie 08

Postat 11 februarie 2011 - 10:02

Stiti care e culmea transportului in comun in Timisoara? Sa schimbi acelasi tramvai de 3 ori, in juma' de ora :coolspeak:. Si anume 1, din torontal pana in modern. Nu stiu ce cauta linia 1 in torontal dar era acolo. A mers pe linia lui 6, am schimbat in 700 cu alt 1, iar in traian ne-au dat jos pt ca mergea la depou si am luat alt 1. Mi se pare "fain".
1

#2 Useril este offline   dAImon 

  • Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3.815
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timi'

Postat 11 februarie 2011 - 17:56

Ei, aşa am prins într-o seară un tramvai 8 în gară şi m-a dus acasă în Dâmboviţa .. pentru că el de fapt se retrăgea. Cred că se poate contopi cu topicul de întâmplări zilnice sau cum i-o fi zicând.
0

#3 Useril este offline   NDY 

  • Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 11 februarie 2011 - 18:35

Oricum nu aveam topic dedicat liniei 1 pana acum... :coolspeak:
Se stie din ce cauza circula acel 1 pe Torontalului?
0

#4 Useril este offline   Andy Wegmann 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 14 ianuarie 2013 - 14:15

Ce s-a intamplat azi dimineata la 7 pe L 1 ca au fost 2 sau 3 tramvaie unul dupa altul? :intrebare:
0

#5 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 aprilie 2014 - 11:55

Am sesizat o chestie interesanta, dupa atat timp de cand avem atatea aplicatii care depind de BD.

La linia 1, intre TV_METEO1 si TV_ELECTRICA1 (Politia locala) exista statia UMT care nu are nici un ID atasat; nici in STATII_TRASEU_08.01.2014 si nici in fisierul intretinut de Cseh. Asa e si pe aplicatiile de mobil? (presupun ca da)

Deci, care este ID-ul acestei statii?
0

#6 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 12:07

Oficial, aceasta statie nu exista pentru linia 1. Doar linia 2 are statie la UMT_2.
0

#7 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 aprilie 2014 - 12:22

Oficial nu exista? Statia e acolo de atatia ani si toti vatmanii opresc... Oficial, ori exista, ori nu. Si pe OBC e inregistrata statia din cate am auzit.
0

#8 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 13:12

In Radfleet nu e statie pentru linia 1 ci doar pentru 2. Sursa mai oficiala decat asta, nu am. :)
0

#9 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 aprilie 2014 - 13:15

Daca fac rost de o camera video, intr-o zi am sa ma plantez acolo sa vedem daca e statie sau nu :naughty1:
Sau poate vre-un coleg de forum care are drum incolo poate lamuri treaba asta.
0

#10 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 13:20

Nu am spus ca vatmanii nu opresc acolo, doar am citit ce apare in Radfleet. Oricum, o sa intreb un coleg care se ocupa de partea asta, sa vedem ce spune el.
0

#11 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.346
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 12 aprilie 2014 - 13:25

Sigur ca e statie acolo "de cand lumea". Inainte capetele liniilor 1 si 2 era chiar la UMT, chiar si in Radfleet. Mai apoi, pentru o distributie mai uniforma a minutelor semiturelor celor doua trasee s-a stabilit (si in Radfleet) capetele sa fie la Statia Meteo. De atunci, pe linia 1 "s-a pierdut" statia UMT din Radfleet, dintr-o greseala s-a omis poate, dar ea exista bineinteles.
0

#12 Useril este offline   FerraryTm 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1.203
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 12 aprilie 2014 - 13:26

Eu din cate tin minte si stiu acolo intodeanua tramvaiul a oprit si a lasat calatorii si a si luat. Acolo sigur e statie, cred ca toata lumea din preajma acolo stie ca e statie. Eu as putea sa merg pe acolo si sa va zic ce si cum.
0

#13 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 17:07

Vorbim de lucruri diferite. Voi imi spuneti ce e pe teren, iar Raoul imi cere Id-ul unei statii. Eu spuneam ca in Radfleet nu apare ca statie (am verificat a treia oara), nici in dispecerizare sau timpi intermediari si ca atare, nu am cum sa-i dau un Id al statiei respective.
0

#14 Useril este offline   Raoul94 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 aprilie 2014 - 18:19

Florin, eu inteleg ce zici :coolspeak: Si te cred pe cuvant dar nu e o prostie?

Tramvaiul 1 opreste acolo de cine stie cati ani, calatorii urca si coboara, vatmanii "au statie" iar in sistemul de dispecerizare aceasta statie nu exista. This is bull***t!
0

#15 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 18:45

Sunt curios daca opresc din reflex, sau chiar e statie (pe vremuri era sigur). Stiu si eu ca opresc acolo si nu stiam ca din Radfleet e scoasa. O sa ma informez sa vad care e adevarul.
Poate ne spune cineva daca exista tabla de statie acolo.
0

#16 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.201
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 aprilie 2014 - 19:01

Tocmai aste vroiam sa spun... Din cate stiu eu tabla exista, iar in acest caz nu stie stanga ce face dreapta si invers. Eu am sesizat problema asta inca decat s-a mutat capatul la Meteo.

Sunt tare curios ce vor zice "oficialii".
0

#17 Useril este offline   FerraryTm 

  • Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1.203
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 12 aprilie 2014 - 19:15

Se pare ca tabla este acolo .... acum nu stiu cand sa facut ultimul upgrade la Google Earth. Din ce se vede se pare ca est. Sper ca de statia asta este vorba ?

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: Tabela UMT.jpg

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 12 aprilie 2014 - 19:16

0

#18 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.201
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 aprilie 2014 - 19:49

Data pozei este afisata in parte inferioara a interfetei.
0

#19 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.569
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 aprilie 2014 - 20:57

Pai, pare a fi 2009. :intrebare:
0

#20 Useril este offline   Viktor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4.685
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 12 aprilie 2014 - 22:44

Pai idiferent de ce an ar fi, statia de acolo nu a disparut, iar vatmanii sunt obligati sa opreasca acolo(pe OBC-urile tramvaielor apare Statia UMT).
0

Arata acest topic


  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi