STP Timișoara Forum: Linia 28 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 28 Evaluare topic: -----

#61 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 28 septembrie 2011 - 16:12

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 septembrie 2011 - 20:03, a spus:

Sursa: Relatii cu publicul

Rog (dacă se poate) amănunte. Numele străzilor parcurse, sensul de mers. Să înţeleg că se înapoiază pe Calea Lugojului?
Comunicatul e puţin cam laconic.
0

#62 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.095
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 28 septembrie 2011 - 20:52

Daca primesc detalii le postez. Deocamdata nu e modificat nici in Radfleet.
0

#63 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.289
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 29 septembrie 2011 - 10:24

Capatul e la Matasarilor, dar traseul se prelungeste pana la Virgil Economu, deci acolo ar fi capatul. Aici e "buba" comunicatului.
0

#64 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 29 septembrie 2011 - 14:45

Unde e Virgil Economu? Din comunicat se deduce că ar avea o staţie comună cu liniile 11, şi mai multe M-uri, la Virgil Economu. Pe care sens? Mergând sau venind?
Tot pe Mătăsarilor avea şi până acum capătul, doar că la intersecţia cu Uzinei. Care dintre celelalte două staţii de pe Mătăsarilor a devenit noul cap de linie? Pe unde vine autobuzul ca să poată intra în staţia terminală? Mai trece prin Crişan?
Explicaţiile din comunicat sunt mai mult decât dezorientative.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 29 septembrie 2011 - 14:48

0

#65 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 29 septembrie 2011 - 14:50

Le aştept cu maxim interes. N-aş vrea să mă trezesc planificat luni la linia 28, şi să merg ca orbetele.

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 septembrie 2011 - 20:52, a spus:

Daca primesc detalii le postez. Deocamdata nu e modificat nici in Radfleet.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 29 septembrie 2011 - 14:51

0

#66 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.095
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 29 septembrie 2011 - 15:41

Din pacate in Radfleet vom vedea noul traseu doar luni (parerea mea, din moment ce acum se merge pe vechiul traseu) :(
0

#67 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 29 septembrie 2011 - 16:29

Nu este cam exagerată această tăinoşenie? Dacă nu pe Radfleet, măcar pe site ar trebui să apară harta noului traseu. Dacă nici măcar noi, cei care operăm pe el, nu îl cunoştem, ce se vor face călătorii? Măcar au afişat din timp în staţii, fluturaşi explicativi?
0

#68 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.095
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 29 septembrie 2011 - 20:55

Nu stiu daca e vorba de asa ceva, mai de graba cineva a crezut ca e o modificare simpla care nu necesita prea multe explicatii.
0

#69 Useril este offline   mile 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.839
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 30 septembrie 2011 - 00:27

Vezi postareaemilut, la 29 septembrie 2011 - 14:45, a spus:

Unde e Virgil Economu? Din comunicat se deduce că ar avea o staţie comună cu liniile 11, şi mai multe M-uri, la Virgil Economu. Pe care sens? Mergând sau venind?



Daca ai intrebat la modul serios, iata raspunsul...

Imagine atasata: Virgil Economu  01.JPG


Daca ai intrebat retoric, atunci imi cer scuze ca am intervenit...
0

#70 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 30 septembrie 2011 - 09:08

Eu am pus întrebarea la modul cel mai serios, pt că pe harta oraşului, locaţia respectivă este plasată pe Calea Dorobanţilor.
Încă rămâne în actualitate dilema referitoare la capătul traseului şi la sensul în care se va parcurge.
0

#71 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.095
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 30 septembrie 2011 - 19:38

Am plasat graficele pe pagina web. De acolo reiese clar traseul si statiile acestuia. Link
0

#72 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 01 octombrie 2011 - 14:12

Mulţumesc pt link şi pt grafice. Ceva, ceva, am priceput. Se pleacă de la Mătăsarilor (de la care dintre actualele staţii? De la cea cu alveolă situată în apropierea Căii Ghirodei, sau de la următoarea, din apropierea str. Lalelelor?), apoi se intră pe Lalelelor, apoi se face la dreapta pe Dorobanţilor, urmând staţia de la Economu. După aceea, se face din nou dreapta pe Mătăsarilor, apoi stânga pe Calea Ghirodei. Observ că între Economu şi Bobâlna nu mai există nicio staţie, deci cea existentă actualmente la intrarea pe Calea Ghirodei, pe sensul dinspre Uzinei a fost desfiinţată. Cel puţin câteva zile, până când lumea se va obişnui cu noul traseu, va trebui să-i "pescuim" şi pe cei care vor mai aştepta autobuzul acolo. Problema o va constitui faptul că nu vom avea loc pt oprire, decât, ori înainte, ori după intersecţie. Cam nasol. Oricum, luni nu voi lucra la lina 28, lucru pt care mă bucur. Altcineva va lua dupacele.
O fotografie gen Google bla bla, mi-ar fi fost de folos în explicaţii, dar nu le am cu astea. Poate să mă ajute cineva? E vorba de cele două staţii de pe Mătăsarilor rămase în calcul. Cea de la intersecţia cu Uzinei se pare că nu mai există.
Mile, help!!!

Aceasta postare a fost editata de emilut: 01 octombrie 2011 - 14:15

0

#73 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.289
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 01 octombrie 2011 - 15:48

Ramane capatul statia Matasrilor de la intersectia Matasarilor cu Al. Ghirodei.
Se desfiinteaza si statia Lalelelor.

Imagine postata

Am uploadat-o cu Imageshack deoarece dadea eroare cand incercam sa atasez poza in post, chiar daca dimensiunea era sub 2 mega.
0

#74 Useril este offline   Florin.B RATT 

  • STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 25.095
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 01 octombrie 2011 - 16:56

Aici versiunea jpg. (nu inteleg de ce are png-ul acela peste un mega la o rezolutie de 700x700 pixeli :eusa_think: )

Imagine atasata: 93231556.jpg
0

#75 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.289
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 01 octombrie 2011 - 17:00

Paint-ul e maestru. :eusa_think:
0

#76 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 01 octombrie 2011 - 17:56

Mii de mulţumiri amândurora. Trebuie să mă pun şi eu la punct cu nea Google Earth, ăsta.
Totuşi, sunt nevoit să mai cârcotesc ceva. De ce nu s-a stabilit capătul la Economu, aşa cum ar părea normal? Acolo există legătura cu tramvaiele şi troleibuzul. În varianta care va fi pusă în aplicare de luni, oamenii vor aştepta în autobuz la Mătăsarilor, scrâşnind din dinţi ceva de genul: - Cât naiba mai stă ăsta aici, că pierd tramvaiul?
0

#77 Useril este offline   Visor 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8.289
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 01 octombrie 2011 - 18:02

Totusi cam putine minute acordate intre Matasarilor - V. Economu si V. Economu - Bobalna. :eusa_think:
0

#78 Useril este offline   emilut 

  • Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2.309
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 01 octombrie 2011 - 18:42

Cam puţine, e drept. Dar, pe mine mă interesează mai mult durata unei ture, decât intervalul dintre două staţii. Am observat că graficul este identic cu cel vechi, cel puţin în grosso modo, atât cât l-am studiat. E tot la 30 de minute / tură la orele de vârf şi la 40 de minute între ele. Am scăpat în schimb, de două staţii + un semafor destul de iritant, cel de la Uzinei. Semaforul de la Economu e mai lejer pt cei care circulă în banda 1, care e mai tot timpul liberă.
0

#79 Useril este offline   cseh_17 

  • Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12.067
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 01 octombrie 2011 - 20:27

Aouualeu! Circuitul Monte Carlo e bataie de joc pe langa asta!

Da ca si chestie... Cat cap sa ai sa-ti faci singur concurenta pentru o linie unde biletul este dublu... (M30, Economu)
0

#80 Useril este offline   BogdanTm 

  • Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2.091
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 01 octombrie 2011 - 20:51

Vezi postareacseh_17, la 01 octombrie 2011 - 20:27, a spus:

Aouualeu! Circuitul Monte Carlo e bataie de joc pe langa asta!

Da ca si chestie... Cat cap sa ai sa-ti faci singur concurenta pentru o linie unde biletul este dublu... (M30, Economu)

Eu personal NU INTELEG de ce nu se doreste implementarea taxarii pe statii...Fizic sistemul este implementat si functional, singura "scuza" este lipsa unei decizii a consiliului local...in care consiliu conducerea RATT are reprezentanti ! e clar ca daca putem vota in nestire gratuitati se poate face si o asemenea hotararei..si logic...uman...nemaivorbind din pucnt economic..nu e corect sa platesc acelasi pret al calatoriei daca merg din badea cartan la politia rutiera sau pina la gara de nord.Pina ajungem sa implementam sf uri gen taxare prin sms...care implica alte costuri tehnice..de ce nu utilizam facilitatile acestui sistem pentru care deja ne-au "sarit" din buzunar 4.5 milioane de euro? doar pentru ca niste obezi lenesi nu voteaza o hotarare de consiliu? NU sunt contra sistemului de ticketing...ii inteleg rational foloasele...DAR ...nu planificam tramvaie sau mtc dupa ce arata statistica radfleet...pentru ca ...nu se poate. NU facem validari in functie de numarul de statii ca si pret...pentru ca NU exista hotararea consiliului local...NU tinem seama de planificarea liniilor dupa validari..pentru ca ...nu.Si atunci..intreb si eu ca un unmil prost si pe viata contribuabil la acest sistem...de ce naiba am mai dat 4.5 miioane de euro ??
0

Arata acest topic


  • (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi