Pagina 1 din 1
Mijloace de transport in comun utilizate cu predilectie Sondaj
Postat 24 februarie 2013 - 22:53
Si eu sunt curios ce s-a intamplat cu atatea postari vechi aparute ca recente, de doar cateva minute vechime...
LE Vad ca toate aceste topic-uri vechi au sondaje. O fi votat vreun coleg nou si au venit ca postari recente, de azi?...
LE Vad ca toate aceste topic-uri vechi au sondaje. O fi votat vreun coleg nou si au venit ca postari recente, de azi?...
Aceasta postare a fost editata de mile: 24 februarie 2013 - 23:02
Postat 13 aprilie 2013 - 07:24
Florin.B RATT, la 09 septembrie 2010 - 17:59, a spus:
Are relevanta. Reflecta perfect realitatea, chiar daca e facut la asa o scara mica. Tramvaiele aduc validarile si implicit incasarile cele mai mari (deocamdata).
Pentru ca au traseele lungi dar fara pret de expres.
Dupa un drum cu tramvaiul mergi pe jos, ca autobuzele nu sunt sincronizate si oricum vin rar. (Am facut din Girocului pana in Circumvalatiunii 50 de minute!!! - cu schimb la posta evident, dupa ora 8 evident)
Si eu cred ca e irelevant sondajul , transportul in comun din Timisioara nefiind un sistem.
Aceasta postare a fost editata de aristotelro: 13 aprilie 2013 - 07:25
Postat 13 aprilie 2013 - 09:39
De la initierea acestui sondaj a trecut muuult timp. In acest timp sistemul de taxare a produs suficiente date din care sa reiasa ce tip de vehicul transporta cel mai mare numar de calatori. Tramvaiul ramane pe primul loc cu mai bine de 50% din totalul calatorilor transportati.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1