Pagina 1 din 1
Statii (refugii) ale transportului public
Postat 10 august 2016 - 21:24
Am deschis acest topic deoarece cred ca nu se acorda atentia cuvenita acestui detaliu. Totusi este locul unde stam pe soare, ploaie ,vant sau zapada asteptand MTC-ul. Din pacate in orasele de pretutindeni vedem tot mai mult modelul oarecum standard - finantate de cate o companie de publicitate, ieftine si destul de monotone. De aceea topicul se vrea un loc pentru poze, discutii, idei....alternative. Pentru inceput postez cateva exemple mai "altcumva" gasite pe net.
Postat 10 august 2016 - 22:12
Ceva similar cu ce se vede in poza doi, am avut in Timisoara pe vremuri. e o poza in istoria ilustrata.
Postat 13 august 2016 - 09:09
In plina zona istorca, eu zic ca avem doar statiile din Libertatii, una avand un refugiu nou, burdusit cu 3 monitoare LCD, cu un design marca "casa pionierilor", iar a doua neavand refugiu deloc. Si eu am spus demult ca refugiul si statia velo se potrivesc ca nuca in perete acolo, impreuna cu stalpii de iluminat din inox.
Postat 14 august 2016 - 06:50
Eu in zona istorica as include si Maria, Traian, etc. Dar acum hai sa vedem si un model mai futurist care s-ar potrivi langa un mall, complex de birouri, centru sportiv samd.
P.S.:Tot vrem sa devenim capitala culturala. Decat sa plantezi nusce statui abstracte in orasul vechi mai bine ar da punctual cateva statii din zona moderna pe mana unor artisti sau arhitecti.

Iar in pozele de mai jos vreau sa va prezint o frumoasa statie de tramvai istorica din Magdeburg. E o statie terminus, bucla fiind in jurul ei, situata intr-o zona de agrement asemanatoare cu padurea verde si in zilele noastre mai e deservita de catre un frumos tramvai turistic care circula in special in weekend si in vacante :
P.S.:Tot vrem sa devenim capitala culturala. Decat sa plantezi nusce statui abstracte in orasul vechi mai bine ar da punctual cateva statii din zona moderna pe mana unor artisti sau arhitecti.

Iar in pozele de mai jos vreau sa va prezint o frumoasa statie de tramvai istorica din Magdeburg. E o statie terminus, bucla fiind in jurul ei, situata intr-o zona de agrement asemanatoare cu padurea verde si in zilele noastre mai e deservita de catre un frumos tramvai turistic care circula in special in weekend si in vacante :

Postat 15 august 2016 - 10:24
Parca cea de la primarie (a doua) e cea mai ... realista.
Cea in patratele si cea facuta din capacele unui cazan sau a unei cisterne sunt cam aiurea.

Postat 02 octombrie 2016 - 21:07
Unii, baieti destepti, au gasit o solutie sa integreze pomul in mijlocul statiei... Ai nostri il executau cu drujba rapid.

Postat 21 octombrie 2016 - 21:41
Baia Mare.
Poza e din vară, lucrările ar trebui sa fie gata luna aceasta.

Așa arată proiectul:
Poza e din vară, lucrările ar trebui sa fie gata luna aceasta.

Așa arată proiectul:

Postat 04 noiembrie 2016 - 17:28

Pozele 1 si 3: Macau, poza 2: Spania, poza 4: Slovacia, poza 5: Marea Britanie, pozele 6 si 8: Taiwan, poza 7: Italia, poza 9: Iran, poza 10: Coreea de sud
Personal imi place cel mai mult poza 4. E evident ca acolo nu e loc pentru o statie, asa ca macar au avut bunul simt sa agate de zidul din spate un acoperis si un cos de gunoi.
Postat 10 noiembrie 2017 - 14:24
Oare exista un topic mai bun pentru asta?
http://www.opiniatim...oara/10/11/2017
Parca stiam ca statiile apartin primariei, nu RATT.
http://www.opiniatim...oara/10/11/2017
Parca stiam ca statiile apartin primariei, nu RATT.
Postat 10 noiembrie 2017 - 20:41
Exact. Confirmarea se vede si in pozele de la pasajul Jiul, unde o firma specializata monta copertinele, nu RATT-ul. M-am intalnit si chiar am vorbit azi cu ei, dar nu i-am intrebat de la ce firma sunt.
Ca ai nostri vor fi trimisi sa repare ce se vede in poze, asta e alta treaba...
Ca ai nostri vor fi trimisi sa repare ce se vede in poze, asta e alta treaba...

Arata acest topic
Pagina 1 din 1